Senker favoritten?

Foto: hesteguiden.com

Nume Balder blir klar favoritt i V65-spillet på Klosterskogen i Skien i kveld, men vi tror Juniorprinsen spiser ham til slutt.

På kvelden denne mandagen kan spillerne se frem til spill til V64-løpene på Färjestad på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Klosterskogen i Skien her på berget hos Norsk Rikstoto, og vi på Sportspill har tips til begge baner. På Klosterskogen i kveld er det et par løp det kan smelle godt i (og vi garderer bredt der), og da kan det ligge an til fine penger for de som prikker seks rette.

Sportspill avsluttet forrige uke på fint vis, når våre eksperter på galopp Birger Christensen og Morten Olsen prikket V5 på Øvrevoll i går på syv andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 6 200 kroner pr.stk, og det er nye sjanser til gevinster i dag. Det ligger en rekke andelslag ute på Eksperten til samtlige stevner i dag, og alle spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Feil favoritt?
I et sprintløp for kaldblodshester i V65-2 blir 6 Nume Balder klar favoritt, men vi tror 9 Juniorprinsen er en bedre hest. Førstnevnte kunne ikke få fatt i tetløpende Øylill i den siste starten (sølv på 26.7 over aktuell distanse), og da får ikke 6-åringen fullt godkjent. Det kan fort bli "dødens" i kveld, og det kan bli tøft.

Vi er nemlig ganske sikre på at Thor Borg får beskjed av Bjørn Steinseth om å sitte foran med 5 Mai Faksen (han trener også denne), og da tror vi det er klar fordel 9 Juniorprinsen til slutt. Sistnevnte var tilbake som en vinner på 27.6 full vei etter litt pause i den siste starten, og han er forbedret med løp i kroppen.

Han vant sprettlett i fra tet i den siste starten, men han er vel så effektiv bakfra. Han gikk strålende løp i sommer mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og nå er han på vei mot en ny formtopp. Vi tror det er snakk om en bedre hest enn favoritten, og da klemmer vi til med et halvfrekt bankerspill.

Takler han banen?
Frode Hamre pådrar seg også et tungt favorittstempel med 4 Sejr Gammelsbæk i sprintløp i V65-5, og i en feilfri utgave blir ikke den seiersvante 4-åringen lett å slå. Han har vunnet åtte løp i år, men dagens forutsetninger er neppe optimale. Sprint og ukjent arena for ham, gjør sitt til at vi garderer.

Helt perfekt i løpet til står meget formsterke 2 Ja El Tomcat, og det kan ikke bli mye feil for Krogh-traveren i kveld. Han gikk et strålende løp til sølv på 13.9 over aktuell distanse i den siste starten fra "dødens", og han viste ved fjerdeplassen på 15.1 over en sprint nest sist, at han takler dagens arena.

Strålende sist, vinner nå?
I V5-spillet fant vi vår soleklare banker for kvelden i V5-5, og da snakker vi om 4 Rappo. 4-åringen leverte en debut for ny trener Lars O. Romtveit som det smakte fugl av på Jarlsberg på torsdag til sølv på 28.0 full vei, og med ytterligere fremgang, kan vi ikke se at Åsajerven-sønnen taper dette løpet.

Han gikk en siste 700 det luktet svidd av fra køplass underveis i den siste starten, og det var en "ny" hest vi fikk se. Travet fløt perfekt, og vi tror han legger dette feltet på rygg til slutt. Trener Lars O. Romtveit har forbedret et lass med kaldblodshester før, og vi tror han har en ny seiersmaskin på gang her.