Senker favoritten

Kain Face, og Vidar Hop er for oss dagens beste spill. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Kain Face, og Vidar Hop er for oss dagens beste spill. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi knaller til med en lysende frekk banker i fra Klosterskogen denne mandagen. Store kroner jaktes, og vi er klar for en flying start på uken.

Sportspills meny mandag:
V64 Färjestad:Jackpotfest så det holder
Oddstips 1:Tyskland tar grep direkte
Oddstips 2:Kampen Nigeria må vinne
Oddstips 3:
Ingen grunn til å le av Klinsmann

Oppdatert mandag kveld: I kveld var han på ferde igjen på Klosterskogen. Og de som spilte hans aller minste V65-forslag på Klosterskogen (innl.pris kr 180) kunne kvittere ut fine 2 368 kroner.I DD-spillet ble det klaff for både det minste (innl.pris kr 200) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) til herlige 24,76 i DD-odds og altså 2476 kroner tilbake for de som leverte det største forslaget.

Det var duket for V5-fest fra Drammen lørdag. Alle forslagene våre satt, og vi spilte inn over Kr.100 000,-. På våre minste forslag til Kr.150 så banket vi Deep Sea Dream (V5.4) samt 2.valget Masaya (V5.5) mot en av dagens tyngste favoritter. På Sørlandet søndag bankerspilte vi 2. valget Let There Be Rock i V5-spillet og draget og 2. valget Thai Investment i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så over til dagen i dag hvor det hele sparkes i gang med lunsjtrav fra Gävle. På kvelden er det JACKPOT i fra Färjestad med hele Kr.1 721 602 ekstra i V64-potten. Fra Klosterskogen som det skal dreie seg om her så spiller vi frekt, og lanserer en herlig banker i V65-finalen som vi tror hardt på. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Klosterskogen :

V65 : kl. 18.30

V5 : kl. 19.41

DD : kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens objekter fra Klosterskorgen :

V65-1 : 2 Speedfighter E. – Fikk det sydd opp etter pausen nest sist, og det hele ble enkelt da. Nå sist så havnet den opp i dårlige rygger, men var uansett ikke veldig sprek når den fikk sjansen i kulissene. Møtte dog på en helt annen motstand den dagen enn hva som er i vente her. Nå er det ned et par klasser i fra sist, sporet er bra, og normalt sett så dreier dette seg om en fin sjanse om den takler de trange svingene.

V65-2 : 2 Aaby Elda – Vi prøver oss med et sjokk i dette ungdomsløpet. Aaby Elda har nemlig et helt utrolig fint løp foran seg her, og på ren kapasitet så går ingen i feltet klar. I fjor så avviste denne faktisk en såpass bra hest som Tori Huldra, og den gjorde flere gode løp i en litt annen klasse enn hva som er i vente nå. Var helt OK i sitt siste løp, og den går normalt sett en fin tid i møte om den får holde seg hel. Må tas på alvor denne mandagen da den har sjeldent fine betingelser foran seg. OBS!

V65-3 : 1 Kenny L. – Er selvfølgelig ikke noe stabilt kort for å si det mildt, men i fra en slik utgangsposisjon, ja, da kan det faktisk gå. Nå har den ingen hester rundt seg, og skulle den trampe avgårde på riktig fot her så leder den dette VELDIG lenge. Gikk enormt nå sist i kulissene, og på vår klokke så står det 16,3/1000m etter galoppen. Har full spenst i målgangen, og den så fin ut for dagen. I en feilfri utgave så utfordrer den garantert Tengsareid sin storfavoritt.

V65-4 : 6 Eldvina – Her er det meget åpent med mye ustabilt på farten. Ideen vår avviste lett en såpass kapabel hest som Erga Rauen nå sist, og på vår klokke så står det 32,3 s 1000m med krefter igjen. Virker til å ha en hel del å gå på, og denne hoppen skal bli interessant å følge fremover. Virker til å bli litt undervurdert i dette løpet, men i våre øyne så er den altså veldig aktuell nå. Kan en 32 tid, og den tar fort kampen opp mot de mest spilte her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 11 Silkepigen – Har vært nede i en bølgedal, men nå peker alle piler den riktige veien igjen. Den varslet form nest sist med å avslutte bra i kulissene. Nå sist så avsluttet den helt strålende, og den gikk PIGG i mål. Dukker denne mandagen opp i helt riktige omgivelser, og den burde ha en FIN mulighet om det bare løser seg litt på veien.

V65-6 : 1 Kain Face – Dette er for oss dagens beste spill, og vi klemmer likegodt til med et frekt bankerspill i dagens interessante V65-omgang i fra Kloster. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det storform pågang. Nå sist så løste den enormt i fra start, men måtte likevel nøye seg med tredje innvendig. Ca 1100m fra mål gikk Hop ut i dødens. Knakk gode Arthurian Hanover, men ble altså speedet ned av Osceola samt Love Voice siste 100m. På mandag så blir det tet på Kain Face, og da kan Hop velge å kjøre foran/eventuelt slippe og ta dem på siste indre. Dette er en bra hest, den er altså på vei mot storformen nå, og med Champion Hop i vognen så må vi bare prøve oss. Banker!