*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

«Ser kun min egen hest imot»

Foto: hesteguiden.com

Åsbjørn Tengsareid kjører flere flotte hester på Forus tirsdag, og vi bankerspiller Pinball Wizard

01.06.10 15:29

Sportspill-redaksjonen var i kontakt med Åsbjørn Tengsareid i morgentimene tirsdag, og Forus-kusken var ikke uenig i at Pinball Wizard kan prøves som banker. Love You-hingsten stiller på 40 meter tillegg, men motstanden synes klart overkommelig. Åsbjørn var egentlig kun redd for en hest, sin egen 1 Thai Sahbra. Men i et lite felt, har det en tendens til å løse seg, og vi tror råsterke Pinball Wizard innfrir vårt bankertips.

To hester gjør opp:
I den første avdelingen skiller to hester seg klart ut, 9 Golden Felix og 10 Ride Pointer. Golden Felix var bunnsolid etter lang pause sist, og 10 Ride Pointer viste både styrke og moral da han sist plukket ned Ny Matador fra dødens. Tengsareid hadde liten tro på sin egen 8 Pricetoyou G.T. og vi spiller kun to hester på alle våre forslag.

Klikk her for våre V5-forslag

I den andre avdelingen blir Kong Tjomsen fryktelig stor favoritt. I fomiddagstimene tirsdag er Tjomsland-traveren markert på formidable 85%. Kong Tjomsen var ikke til sin fordel sist og vi spekulerer. Det finnes noen kapasitetshester i dette feltet og vi starter med 5 Kap Viktoria. Åsbjørn Tengsareid var faktisk litt optimist med hoppa og fra et flott femtespor i volten kan det bæe rett til tet. På en rask sommerbane kan det holde helt hjem. 14 Føynland Gutten var kanongod sist, 15 Pålfaks viste kapasitet ved flere anledninger i fjor og strekhesten 3 Kap Malin står fint til.

TIPS MOMARKEN: Vi stoler på Emil

Elitehester med dårlig vilje
I den fjerde avdelingen møtes eliten på Forus. Dette er et svært vanskelig løp å rangere. Startsiden er vanskelig å forutse og vi prøver med 3 Rembrandt November først. Tyskeren var veldig god både i 2007 og 2008, mens fjorårssesongen var en skuffelse. Sist viste rembrandt'en bedring og fra et fint tredjespor bak bilen, kan det gå veien i dag. 7 Investor G.T er en mulig tetkandidat og kan vinne derfra. 4 Ronald Star har skuffet lenge nå, men kan mye. 9 Helmax Egon var svak i Bergen på torsdag, men står fint til for smygløp nå. 2 Moon Dreamer har skuffet i Norge, men får Solberg i sulkyen nå.

100.000 til vinneren
...er det i V5-5 som heter Stavangerløpet. Det er ingen tvil om at 6 Pretty Photo er den beste hesten, men hoppa til Asbjørn Mehla var ikke som best i sin årsdebut, der den reiste i galopp fra start. Avsluttet også fjoråret med å galoppere i de siste startene og garderinger synes påkrevet inntil hoppa viser mer stabile takter. 2 King Coral var ikke mer enn godkjent å årsdebuten, men er garantert forbedret med løp i kroppen. 7 Gigant O. og 8 Super Brick er to hjemmehåp med dokumentert form og 1 Shanti's Lorentz K. står til for et perfekt smygløp.

Annonse: Grøstad og Lerum med supertips til Drammen, Forus og Momarken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.