Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Herlige V5-gevinster på Jägersro onsdag 3. november
Våre galoppeksperter lanserte 5 Civilon som sitt store objekt i V5-spillet på Jägersro onsdag mot 1 Una Matina som var markert på over 60 prosent. 5 Civilon blåste inn til seier og med femtevalget 5 Gift Of Youth som vinner i V5-5, ble det flott utbetaling på V5. Vårt spilleforslag på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 4 129 kr.

Birger og Morten byr på følgende til Klampenborg:
I V4-1 blir 2 Pjerrot stor favoritt. Han har imponert oss på Jägersros dirt- track, men skuffet på både Øvrevoll og Klampenborgs gressbane. Vi vil se 2 Pjerrot fungere på gresset før vi går all in på han. Både 2 Sandmandarine og 3 Lady Monroe har levert hyggelige innsatser, så 2 Pjerrot må fungere for å vinne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-4/ V5-2 synes vi 5 Lost Empire og 4 Nokengang skal gjøre opp. 4 Nokengang var helt overlegen sist på Klampenborg, litt kortere distanse nå men det tror vi går bra. 5 Lost Empire har hatt en flott sesong og blitt bedre og bedre utover høsten.

V5-4 har vi god tro på at 5 Kengat Jalassa legger på til fire strake. Han fikk fem kilo ekstra i handicap for seieren sist, men disse har han ikke blitt belastet med til denne starten. Veldig sjelden en galopphest vinner fire strake, men har har vi trua. En spennende hest i mot kan 3 Oaktree være. En lite startet treåring kan vise mye forbedring.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen