Setter favoritten til veggs?

Foto: hesteguiden.com

Thai Offshore kunne ikke få fatt i Viking Frecel i den siste starten, men i 3-årsstjernen på Bjerke i kveld tror vi rollene blir byttet om. Sjekk våre V65-tips her.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det er sjokkerende nok kun meldt seks hester til 3-årsstjernen med 50.000 kroner til vinneren i V65-2, men til gjengjeld er de som så langt har vist seg som noen av de beste i klassen på plass. I den siste starten klarte ikke 3 Thai Offshore å hente en lengde på 4 Viking Frecel ned startsiden (og da kunne han heller ikke hente ham til slutt), men når Credit Winner-sønnen nå står på innsiden av favoritten bør veien til tet bli relativt billig.

Vi tror således på kraftig revansje for nederlaget på flotte 16.1 full vei i den siste starten, og dersom ikke kusk Øystein Tjomsland kjører oppløp nedover den siste langsiden (gjør det litt for ofte, og da melder melkesyren seg 100 igjen), ja så tror vi den flotte 3-åringen tar seg av dette løpet (kun krysset av på hver tredje kupong).

Vi tror ikke det blir noe tempo å snakke om på dette løpet (Gunnar Austevoll stuper neppe på i ”dødens” med favoritten), og med de fartsressursene vår banker for dagen innehar, tror vi det skal bli svært vanskelig for de andre å hente lengder til slutt (avslutter trolig ned mot 11.0 siste fem hundre med 17-tempo underveis).

Vår rangering: A: 3 B: 4-1 C: 2-6-5

V65-1, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester innleder denne rebusen, og vi synes at løpet ser vidåpent ut (og på vårt store system stryker vi da ingen). Veldig spennende på kryssene er 3 Speedy Scarlet E. med sine 14 %, og med løp i kroppen etter veldig lang pause tror vi den svært kapable 5-åringen er seiersaktuell ved denne anledningen. Kun på det jevne i årsdebuten ved fjerdeplassen på 16.7 full vei, men i fjor trengte også Stensrud-traveren et løp i kroppen før storformen kom.

En strålende sesong så langt har 10 Anthony Boko hatt med sine fem triumfer på åtte starter, men i de to siste startene har 4-åringen plundret med aksjonen til slutt (og det gjør oss litt betenkte). Slo over i passgang i den nest siste starten (og da gikk en 13-tid full vei fløyten), og vi synes også at det var svært nære samme leksa i den siste starten. En kjapp sprint tror vi ikke da er noen fordel, og vi værer favorittfall (veldig tung denne med sine 72 %).

Det vrimler av outsidere i løpet, og vi nevner i rekkefølge: 1 Calistoga U.S. (ikke som best i den siste starten, men løp i kroppen etter lang pause på den kapable 7-åringen kan ha gjort godt), 2 Superatrix (vant et billig lunsjløp på 14.8 over en sprint i den siste starten, men selv om det er klart tøffere i mot ved denne anledningen ser vi ikke helt bort i fra dacapo på den evnerike Hammersborg-traveren), 4 Luciano (stålform, og sporet er perfekt i kveld), 5 Broadwind (spennende etter pause, og vi synes at 5-åringen er vel lite spilt med sine 10 %), 6 Dacke Håleryd (et spor vel langt ute, men dette er snakk om en fryktelig god hest), 9 Noatheboatman (uforandret fin form, og sporet er helt nydelig med tanke på et perfekt smygløp) og 11 Victor D`estino (kapabel sak, og 5-åringen er spennende i ny regi).

Vår rangering: A: 10 B: 3-1-4-5-9-11-2-6 C: 7-8-12

Annonse: Øivind Grøstad spilte inn 447 248 kroner lørdag på Solvalla og 15 831 kroner mandag på Leangen. I kveld byr han på dagens beste i spill i V65-4 på Bjerke.

V65-3, 2100 meter autostart
Stallfolket skal i ilden i dette kaldblodsløpet i den tredje avdelingen, og hesten å fange fra spiss må 2 Osingen være snakk om Kunne ikke stå i mot gode Ingerøvin ved andreplassen på 30.2 full vei i den siste starten, men etter en mindre pause med gode treningsrapporter i ryggen skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Dagens konkurrenter holder ikke alt for høy klasse, og når 5-åringen utstyres med en av de beste kuskene i løpet i form av Ole J. Østre skulle alt ligge til rette for suksess.

Fart til å springe rundt denne gjengen innehar 12 Kolnes Viktor, men stridsmoralen er ikke helt på topp bestandig. Dog enorme fartsressurser, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for 5-åringen. Veldig god til seier på fine 27.8 full vei i den nest siste starten, og i dette løpet står Alm Viktor-sønnen helt perfekt inne på pengene.

Det ble ingen suksess direkte for 9 Skogbryn Røsten i regi Cato Antonsen i den siste starten, men vi tør ikke ”sage” 5-åringen etter et løp. Østfoldingen har forbedret en rekke kaldblodshester tidligere, og vi kan fort få se en kraftig forbedret utgave av Røste Bo-sønnen til kvelden dyst. Kapasiteten er veldig fin, og da snakker vi om en 7-prosenter i spillet. Det er heller intet å utsette på evnene til 10 Engas Tingeling, og den fartsfyllte 8-årshoppa får en plass på vårt store system (gnistrende form der i gården).

Vår rangering: A: 2 B: 12-9-10 C: 6-8-1-4-7-11-5-3

Kjøp andelskupong til kveldens V65 på Bjerke og øk dine vinnersjanser betydelig

V65-4, 2600 meter autostart
Et litt småskummelt stayerløp for kaldblodshester venter oss i den fjerde avdelingen, og bred gardering er å anbefale. På vei mot full form med et par løp i kroppen etter lang pause (ble kastrert i hvilen) er 7 Næskvikk (sjettevalg, og en 18-prosenter), og på en distanse vi bare tror er en fordel, tror vi på en topp vinnersjanse. Avsluttet veldig fint til fjerde på 30.6 full vei etter relativt sen luke i den siste starten (pigg i mål), og det begynner nå å bli fin stil på den tidligere litt ”bukkete” Lome Elden-sønnen.

Styrke til å vinne dette løpet innehar 9 Sør Bruden, og i en feilfri utgave skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Sterk ved triumfen på 30.8 full vei i den nest siste starten fra utvendig posisjon på sisterunden, før hun igjen rotet seg vekk på galopp i den siste starten.

Den lange distansen er trolig midt i blinken både for 2 Bottem Faks (vant et løp på Jarlsberg i fjor høst over 2640 meter på 31.2) og 11 Turboson, men merkelappen stabile kan slett ikke noen av dem få. Bortimot ”hjernedøde” begge to, men kapasiteten er veldig fin. Feilfritt dukker de begge garantert opp i seierskampen, og da krysser vi tidlig. Vi er litt usikre på hvor god 3 Gingvar er (litt vond å lese denne hesten), men en hest som har vært blant de to i fem av åtte starter så langt i år kan ikke avskrives.

Vår rangering: A: 7 B: 9-11-2-3 C: 5-12-6-1-10 D: 8-4

V65-5, 2100 meter autostart
Et flott varmblodsløp med mange vinnerkandidater (tre hester hever seg dog litt over mengden) venter oss i den femte avdelingen, men klart mest spennende på kryssene mener vi 11 Cosmo M.L. er med sine 18 % Det ble en tøff tur utvendig for favoritten i den siste starten, og vi synes da at innsatsen til sølv på fine 14.6 full vei var strålende. Snakk om en vinnerhest av de helt sjeldne dette, med hele 12 triumfer på blott 24 starter, og formen er sterkt stigende med noen løp i kroppen etter lang pause.

Imponerende god nå på slutten har 5 Lincoln Frontline, og selv om vi synes at Gundersen-traveren så langt bedre ut ved triumfen på 14.5 full vei i den neste siste starten kontra sist (vant greit da på 15.2 full vei med voltestart, men vi synes han var langt spenstigere forut for den starten). Det er slett ikke enkelt å rade opp i denne klassen, og dagens oppgave ligner en litt tøffere enn de foregående, etter vårt skjønn (dog selvsagt snakk om en het vinnerkandidat).

Vi synes at 8 Super Challenge stod på flott til sjette på solide 15.5 over 3160 meter i den siste starten, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for den sterke 5-åringen. Løp i kroppen etter en mindre pause har normalt gjort godt, og etter at Frode Hamre lettet Super Arnie-sønnen litt i balansen i den siste starten fløt travet veldig fint (trekker klar fordel av at det har kommet til et par strykninger i løpet).

Vår rangering: A: 11 B: 8-5 C: 9-4-10-1-6-3-7

Annonse: Øivind Grøstad med over 600 000 kroner innspilt de siste to ukene. Ring 820 77007 (kr 14/min) for å høre Grøstads V65-tips til Bjerke .

V65-6, 2100 meter autostart
Dunkel form på de fleste av deltagerne i dette kaldblodsløpet som avslutter denne rebusen, og det må være en solid mulighet for at 3 Stiv Kuling kan lede rundt om. Sprettlett fra tet to ganger på rad nå på slutten, og 5-åringen ser da ut til å ha funnet sin sedvanlige fine sommerform. I en feilfri utgav er det ingen som nekter Moe Odin-sønnen føringen i løpet, og vi kan i grunnen kun se en hest som kan utfordre storfavoritten til slutt.

Vi snakker da om 4 Mjølner Flaks, og den formtoppede 9-åringen får således en plass på våre to største spilleforslag. Veldig god til tredje i de to siste startene etter noen tunge sisterunder utvendig, men Järvsöfaks-sønnen må trolig belage seg på å gjøre grovjobben på ny ved denne anledningen. Storfavoritten har til tider vært litt ”bløt” siste hundre, og helt utenkelig er det ikke at kjempekreftene til Mjølnerød-traveren kan vise seg å bli utslagsgivende til slutt (og vi synes kanskje at 28-prosenteren i spillet har vært ute i litt tøffere lag enn favoritten nå på slutten).

Vår rangering: A: 3 B: 4 C: 11-8-2-5-9-1-10 D: 7-6-12

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 135, 405, 810 og 2192 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.