Sheriff sjef i lunsjen?

Foto: hesteguiden.com

Sheriff Ribb kommer ut med veldig gode treningsrapporter i ryggen i V4-løpene på Axevalla i Sverige i lunsjen i dag.

Før det braker løs på Charlottenlund, Bjerke og Solvalla i kveld har vi en spennende V4-omgang i lunsjen på Axevalla i Sverige å se frem til denne onsdagen, og vi bankerspiller 3 Sheriff Ribb i V4-1 på den andre siden av kjølen.

Les også:Ikke vunnet siden 2010!

Den hesten har det gått store ord om i lang tid, men han skuffet i fjor når han debuterte. Nå kommer Juliano Star–sønnen ut etter 3 måneders pause med meget solide treningsrapporter i ryggen, og dyktige Ulf Stenstrømer (mannen bak Noras Bean) uttaler at Sheriff Ribb har fått trent på meget bra i en lengre periode.

Rapportene vi har går på at hesten har imponert i rutineløp der han gikk med brodder rundt om, men i dag kommer han ut skoløs bak om baneforholdene tillater det (klar fordel det). Perfekt spor bak bilen (har løst bra bak bilen i trening), og med formkusk Haugstad i sulkyen samt solide rapporter fra treneren var vi aldri i tvil om lunsjbankeren i dag.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
6 Änglasjöns Ängla i V4-2 galopperte seg bort to ganger på rad som betrodd før litt pause, men hun kommer nå ut med gode treningsrapporter i ryggen. I den tredje siste starten spurtet hun meget fort til sølv bak gode Udinese, og det har vi friskt i minne. Magnus Jakobsson er kusk som vanlig, og dette er en kusk vi virkelig har sansen for da han er litt offensiv i sin tankegang. Leverer Good As Gold–datteren et lignende løp som hun gjorde den 30. Oktober i fjor, blir vi ikke overrasket om hun vinner dette løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.