*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Show i Sverige

Foto: Hesteguiden.com

Med helt perfekte forutsetninger ligger alt til rette for Real Showman under dagens V4-løp i Halmstad.

22.03.13 12:21

Sportspills meny fredag
V65 Biri: Espen byr på Dombås og Sandefjord

Tippetips: Ikke undervurder Albania
Oddstips 1: Ustoppelige Belgia
Oddstips 2: Russerne er i knallform

Det ruller på for fullt i trav-Norge om dagen og svært hyggelig var det med over 5,5 millioner omsatt i V65-spillet på Bjerke onsdag. Nylanseringen Eksperten er blitt en megasuksess og kommer garantert til å øke omsetningen for Norsk Rikstoto fremover. Fredag byr vi på V4-tips fra Halmstad og håper å følge opp suksessen fra torsdag, mens Biri travbane avholder en flott V65-kjøring til kvelds der blant annet Frode Hamre har med seg flere flotte hester fra sin stall på Dombås.

Det ble flott suksess på Bergen travpark torsdag. De som fulgte vårt mellomste V5A-forslag (innl.pris kr 440) kunne hente ut 832 kroner, mens det ble storklaff i V5B-spillet. De som fulgte vår største kupong der (innl.pris kr 1350) kunne kvittere ut 16 658 kroner. De som fulgte våre andelsspill på Eksperten kunne også juble. Fire av våre V65-andelslag til Ørebro gikk inn med seks rette og alle betalte ut mellom 11 000 og 12 000 kroner, mens også vårt hovedspill til Bergen travpark i B-spillet satt klokkerent.

Andelene selger fort unna. Du kan kjøpe din andel i Eksperten her.

Innleveringsfrister Halmstad
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er altså sydvest-Sverige som står som vertskap for dagens V4-spill fra Sverige. Vi traff fint på Umeå i går, selv om utbetalingen ikke ble voldsom. Da var vi helt sikre på at 4 Peppe Lavec kom til å vinne V4-4, og i dag er vi nesten like sikre på bankeren som kommer fra hjemmetrener Peter Untersteiner.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Misser ikke teten
Med helt perfekte forutsetninger er det ikke lett å se hvordan 1 Real Showman skal tape V4-2/DD-1. Vallaken er lynrask fra start og bør ha topp sjanse til å forsvare sitt innerspor. I sine tre siste løp som alle har vært V75-løp, har Real Showman vist storform. I ettermiddag er motstanden ned to hakk og dette ser grønt ut. Vi tviler ikke og bankerspiller 1 Real Showman i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi liker Kenneth
Nordmannen Kenneth Haugstad er en kusk etter vår smak og nesten alltid spillbar fra gode spor. Flink til å lese løpene underveis og flink til å gjøre de rette valgene. I V4-3/DD-2 setter han seg opp bak Ronny Palm-trente 1 Classic Line R. Det er debut for Ronny Palm i dag og også årsdebut. Treningsrapportene er fine og fra et nydelig innerspor synes vi fjerdevalget skal tidlig på, i et felt som ikke byr på noen kanoner. Hoppa hadde en fin treårssesong med nesten 200 000 kroner innkjørt og står altså forlokkende til i ettermiddag. Se opp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag