*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sier det pang igjen?

Foto: (Scanpix)

Etter mandagens rekordgevinster i V4, ble det ny klaff tirsdag og onsdag skal vi på bjørnejakt på Bergsåker.

27.03.13 09:13

Det er fortsatt full fyr på travspillet selv om vi går inn i påskehøytiden i dag. Det starter med V4 fra Bergsåker, fortsetter med ettermiddags-V5 fra danske Ålborg og avsluttes som alltid om onsdagene med V65 fra Bjerke.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Til mandagens V4-løp på Åby i Sverige stolte travekspert Espen Edvardsen på tredjevalget Umberto Star i tredje avdeling (var fjerdevalg når tipsene ble lansert), og den friske bankeren svarte med å vinne med halve oppløpet. De som leverte Edvardsens største V4-forslag her på Nettavisen/Sportspill (innl.pris kr 900) kunne innkassere formidable 37.010 kroner hver (det hadde en leser gjort). I tillegg gikk fire av andelslagene på Eksperten inn med samme gevinst. Dermed kunne 40 Nettavisen-spillere som hadde satset 100 eller 150 kroner, kvittere ut pene 3700 kroner hver. Totalt spilte dermed Edvardsen inn 197.350 kroner for Nettavisen Sportspills lesere i lunsjen.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Også tirsdag ble det klaff og selv om utbetalingen ble mer moderate 2 444 kroner, var det hele 25 andelslag som gikk inn og elleve spillere som leverte det største forslaget (innl.pris 1008 kroner) her på Nettavisen. På onsdag jakter vi ny klaff i V4-spillet og det blir i tilfelle femte dagen på rad at vi treffer i Sverige. Vi har dypdykket i løpsarkivet og klemmer til med banker allerede i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klart beste hesten
Det handler om formsterke 2 Björnjägarn som allerede har vunnet tre ganger på seks forsøk i år. vi vil spesielt fremheve seiersløpet på Solvalla 27. januar. Fra spor tolv bak bilen på sprint, satt vallaken dønn sist inn på oppløpet, men etter en helt syk avslutning var hesten likevel først på målstreken. Fullførte strålende via drøye spor til fjerde nest sist i Gävle og imponerte stort i seiersløpet nest sist på nettopp Bergsåker. Sist på Solvalla ble alt feil underveis, men vi hadde 1.12 siste fem hundre på våre klokker. Spor to bak bilen denne onsdagen, hesten har kun galoppert en gang på 25 starter på de to siste årene. Hun kjøres i ettermiddag av Helena Johansson da dette er et løp i ungdomsserien/kusker opp til 35 år.

Helena har kun kjørt tre løp i år, men allerede vunnet et løp. Råsterke 2 Björnjägarn kan neppe være med i noen tetkjøring, men i disse ungdomsløpene blir det ofte hard fart hele veien og det favorisere naturligvis vår banker. Motstanden skremmer overhodet ikke. Vi bankerspiller 2 2 Björnjägarn og Helena Johansson på Bergsåker denne onsdagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Herlig DD-drag
I en spillemessig svært jevn V4-2/DD-1, har vi gode rapporter på 4 Jaguila Southwind. Hoppa kommer nå tilbake etter snaue tre måneders pause og har trukket et ypperlig startspor. Med flere av forhåndsfavorittene i dårlige spor, og med rutinerte John Östman som kusk, synes vi hoppa er undervurdert i dag som et foreløpig femtevalg i spillet og vi betaler naturligvis for Adams Hall-datteren på alle våre kupongforslag i både V4 og DD.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag