Sier det pang igjen?

(Hesteguiden)

Sist søndag ble det nesten en million innspilt på Solvalla i V64- Søndag blir det forhåpentligvis mer på Ørebro.

Sportspills meny søndag:
V65 Jarlsberg: Tengsareid hilses velkommen
V4 Täby: Lunefulle galopphester
Oddstips 1: Hva skjedde med Tottenham?
Oddstips 2: Noen har sovet i timen

Tippetips: De er bedre enn Barcelona

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

For snaue to uker siden startet Patrik Fernlund som Nettavisens nye travekspert fra Sverige. Sist søndag sa det pang så det ljomet under V64-jackpotomgangen på Solvalla. Gevinstene forløp seg slik: Ti andelslag samt det største spilleforslaget på Nettavisen suste inn med seks rette og seks rette betalte ut spreke 60 720 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Øvrige andelslag og de minste spilleforslagene på Nettavisen hadde en rekke femmere og firere som totalt beløp seg til ca 32 000. I tillegg ble det fest i Dagens Dobbel. Det minste spilleforslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1618 kroner, det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake kr 3236 kroner. Totalt innspilt på Solvalla endte dermed på sinnsyke 959 186 kroner.

Fem dager etter den bejublede søndagen var det igjen dags for Solvalla, men fredag var det V4-spill. Patrik traff igjen med strålende tips og det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 880) og tolv andelslag på Eksperten suste inn med fire rette. Og når utbetalingen for fire rette ble svært så hyggelige 6 917 kroner, ble det ca 90 000 kroner innspilt i V4-spillet fredag.

Søndag er det Ørebro som byr på V64 og det er som kjent alltid stor omsetning på søndagene og omsetningsmessig er søndagene klart bedre enn hverdagene. Patrikm byr på to bankere i jakten på nye gevinster.

Innleveringsfrister Ørebro søndag
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Spikarna:
10 On Hold (V64-1) är en riktigt stark häst som är i toppform och som vann enkelt senast. Tål att gå i spåren men jag tror att han tidigt sitter i ledningen och sedan vinner.

3 Orion Tilly (V64-3) är en hårding som tål tuffa lopp. Har toppchans i spets men kan även vinna från utvändigt om 1 M.T.James.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Luringen:
11 Kalle Quivivra (V64-5/DD-1) är en stark spurtare som med högt tempo kan överraska. Går nästan alltid bra till slut och det finns chans att loppet kan köras i ett uppjagat tempo vilket gynnar min idé rejält.