*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sikker som banken

Bank og Burden og Per Anders Gråberg

Nettavisens galoppeksperter tror på Bank Of Burden når Jägersro galoppbane byr på millionjackpot i V64-spillet tirsdag kveld.

24.05.14 18:02

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Det nærmer seg 17. mai, og på lørdag er det full fest på Øvrevoll galopp med V5 og V65-spill. I tillegg får vi nordmenn gleden av å være med i Sveriges ordinære V75-omgang førstkommende lørdag, all den tid 17. mai faller på en lørdag i år. Det betyr også at den hjemlige V75-omgangen er flyttet til mandag 19. mai. Nettavisen hviler som kjent aldri og har selvsagt tips til begge disse kjøringene på nasjonaldagen, i tillegg til jackpotomgangen i V65-spillet som avvikles i Åmål lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Jackpot på Forus
Før denne jackpotten og lenge før lørdag, skal vi gjennom mye moro. Allerede tirsdag er det jackpotter på gang. Ikke uventet ble mandagens V65-rebus på Leangen uløselig og dermed er det jackpot på Forus i kveld og hele 566 487 kroner ekstra i sekserpotten.

Jackpot på galoppen
Ikke nok med det til tirsdagens V64 fra Jägersro galoppbane er det også jackpot all den det ble svært så favorittpreget på Mantorp mandag. Her ligger hele 1 191 389 SEK og "venter" ekstra i sekserpotten på Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Vurderinger av Birger og Morten

Sikker som Banken
Vår banker på Jägersro tirsdag kveld blir 2 Bank of Burden i V64-2. I fjor dominerte Niels Petersen og Per-Anders Gråberg den store Pramms-dagen fullstendig. Duoen tok hjem alle de tre største løpene med 9 Plantagenet (V64-6), 1 Beat Baby (V64-5) og Without Fear. De to førstnevnte blir betrodde også nå, men for oss er Bank of Burden den klareste favoritten.

Faktisk tror vi at 3 Manchester, som også er trent av Niels Petersen, vil bli den hardeste utfordreren til vår banker i V64-2. Men Bank of Burden gjorde det bra i Dubai og vant såre enkelt for en snau måned siden på Klampenborg. De to siste gangene han har startet på Jägersro har han vunnet klart mot den skandinaviske eliten, vi tror den tredje følger med i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

I hovedløpet Pramms Memorial (V64-6/DD-2) , kom 9 Plantagenet i fjor fra seier i Dubai til gevinst i Pramms. I år kan det bli 10 Avon Pearl som gjentar bedriften. Rune Haugens stjerne rapporteres i knallorden, men møter kvalifisert motstand. Stor favoritt i løpet blir hjemmehåpet 1 Hurricane Red, som vant alle sine seks starter på Jägersro i fjor og som seiret sikkert i årsdebuten.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag