*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sikker som banken

Marco D'Estino blir dagens tyngste favoritt fra Bodø. _foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

På Eksperten torsdag så spilte våre forslag totalt inn 114 928, og det ble en opptur for flere av våre kunder. Nå gir vi gass fra Bodø! Du tar vel rygg?

11.08.14 17:21

Lørdagen er ukens høydepunkt for vi som er glade i spillet, og sporten. V75-løpene denne lørdagen arrangerer Klosterskogen, og Kurt Leirvåg er din dyktige veileder fra den banen. PS! Kurt byr på en kalas-ide som kommer ut sent i V75-menyen...Tipsene til Kurt finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fra Bodø denne lørdagen så arrangeres det et V65-spill med start kl.18.15. Bodø byr virkelig opp til fest denne lørdagen, og for anledningen så blir det satt opp en egen VIP-avdeling med hvite duker hvor man kan få litt av hvert. Når det gjelder løpene så er de dessverre litt tynne, men det man skal vite da er at det er svært lite som skal til før at det kan gi OK kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bodø:

V65: kl.18.15

V5: kl.19.15

DD: kl.19.35

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Dagens objekter i Nord:

V65-1 : 4 Svart Jo – Etter løpet sist så fortalte Bjerring om at han hadde en klar IDE på hva som var grunnen til galoppene med Svart Jo, og at det ville bli utstyrsendringer til dette løpet. Feiler altså i tet i løpet sist, og den feiler som vinner i fra likestart mot Moe Granar nest sist. Er MILEVIS bedre enn raden, og skulle Bjerring her treffe på sin utstyrsendring, ja, da kan det fort være duket for en etterlengtet seier. OBS!

V65-3 : 5 Rock Cape Black – Tre hester burde være heldekk her. Draget vårt er en 4-åring under utvikling, og den fullførte solid nå sist på en god tid. Tåler å bli brukt litt underveis i løpene, og er den i nærheten av det som den viste sist så må det dreie seg om en fin mulighet. Motbudene er 2 Image Va Bene som står spennende til, og som var bra sist. 8 Wild Masa som var god i vinter, og som på kapasitet er jevn med Rock Cape Black.

V65-4 : 5 Willodin – Er en 3-åring som Morten Carlsen har høye tanker om, og han bruker store ord når han omtaler den. Den gikk enormt bra etter galopp nest sist, og den holdt lekestue nå sist. Så da meget fin ut for dagen. Er garantert moden for en VELDIG rekordforbedring, og den skal ha en flott mulighet her.

V65-5 : 3 Order By Viking – Våre tanker her er at Morten Carlsen velger å sitte foran med Yankee Showboat, og utvendig den vil Muskelmann GT komme. Stall Hansen vil nemlig gi Order By Viking nok et fint løp, og da kan det fort bli dacapo fra det som skjedde sist hvor Order By Viking var fremst på streken. På ren kapasitet så mener vi bestemt at Order By Viking er like god som Muskelmann GT, og da sier det seg selv at den MÅ prøves her. Er også KRAFTIG kuskeplusset med Dag-Sveinung Dalen. SE OPP!

V65-6 : 10 Marco D’Estino – Hadde ikke reist som ønsket til Leangen sist, og den hadde altså både spist/drukket dårlig. Prestasjonen for dagen var uansett VELDIG bra, og den var klart tapper i nederlaget. Har sett helt uslagbar ut i Nord-Norge før det, og normalt sett så jogger den rundt denne gjengen, og tar en bejublet hjemmeseier. Vi må bare tro hardt, og dette er en motivert tipsener. Treningsrapportene før løpet er helt strålende.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag