En fantastisk trav- og galopphelg står foran oss. Lørdag er det blant annet HM Kongens pokalløp på menyen når Sørlandets travpark byr på V75 med GULLJACKPOT. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Leangen med nesten 700 000 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Åby på kvalifiseringsløp til Kongung Gustafs pokal og Drottning Silvias pokal i en fantastisk flott V64-omgang i kveld. Også på Biri er det flott sport i vente i kveldens V65-omgang. Fredagen innledes med V65-lunsj fra Gävle.

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Biri. Her er det som vanlig spillestopp kl 18.55. V5-spill er det også, denne innledes i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Magnus Teien Gundersen er på plass med flere av stallens hester og kusker både vår V65 og V5-banker i kveld.

Champstile vinner igjen
Fireårsvallaken 2 Champstile blir kveldens største V65-favoritt på Biri i V65-2 og det med rette. Stall Gundersens talentfulle Coktail Jet-sønn, fikk det meste av treårssesongen spolert grunnet diverse problemer. Årsdebuterte på Sørlandets travpark for en måned siden og ledet da hele veien. Ti dager senere ble det sprettlett seier på Biri, også da etter ledelse hele veien. Møter svært så overkommelig motstand i kveld og har i tillegg et perfekt andrespor bak bilen. 2 Champstile i V65-2 blir min V65-banker på Biri i kveld.

Motivert storfavoritt i V65-1
Kun seks hester stiller til start i V65-1 som er et monteløp. 4 Longcat Hanover trives utmerket i den stilarten og Hamre-traveren pådrar seg et tungt favorittstempel i kveld. Normalt vinner hesten et slikt løp. Jeg velger likevel å doble med strekhesten 1 Fougueux som imponerte i seiersløpet på Biri for en måned siden sammen med Amanda Robertsen.

Spennende med Austevoll
Kun seks hester til start også i V65-3 som er et sprintløp for kaldblodshester. 4 Ros Lillja satt bom fast med mulige vinnerkrefter for sin trener Odd-Arne Sagholen på Bjerke sist og ble fjerde i det løpet. Det var bra hester med i det løpet. Enklere imot i kveld og spennende med Gunnar Austevoll som gjestekusk. Jeg setter Ros Lilja først på min rangering.

Tøff duo fra Heidi Moen
Høykapable 5 Gustav Ø.K. debuterer i regi Kristine Kvasnes i V65-4/V5-1 i kveld og traver fireåringen feilfritt, er det er bra vinnersjanse. Heidi Moen har en sterk utfordrerduo med. 10 Pave Tore avlegger årsdebut, mens fireårige 12 Fagerås Kongen kommer tilbake etter et par måneders pause. Begge med gode rapporter i ryggen og klare garderingsobjekter i et fint spilleløp i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dalen har DD-bankeren
Ikke allverdens klasse er det på V65-5/DD-1, og mon tro om ikke 2 Patrimony gjentar suksessen fra seiersløpet på Sørlandet for snaue to uker siden. Ledet da hele veien og møter ikke noe skarpere motstand i kveld. Klar favoritt for meg og i DD-spillet velger jeg å bankerspille 2 Patrimony i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott hoppeløp avrunder kveldens V65
Det er V65-klasse på V65-6/V5-3/DD-2 i kveld. Det er et hoppeløp for kaldblodshester, der 10 Hauan Mina jakter sin fjerde strake seier. Bra sjanse for at den kan komme, men står på lengste tillegg i kveld og møter flere formsterke konkurrenter. Jeg velger å ta med noen hester i V65-6/V5-3.