*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sikter mot påsketravet

Uppercut Flevo er en hest av høy klasse. I kveld gjør Tap In-sønnen sin andre start etter pause og deretter venter Klosterskogens påsketrav.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Bergen.

- Det kan bli vanskelig å ta igjen 4 Newton Index (5. løp/V5-4) fra tillegg hvis han får tet, men 7 Uppercut Flevo har stor kapasitet og er den beste hesten i feltet, så jeg blir ikke overrasket om vi vinner. Sist satt han fast med krefter i mål som annenhest, og han har sikkert gått fram med det løpet i kroppen. Formen er på vei opp og vi sikter mot Klosterskogen i påska i år også, forteller trener og kusk Ove Wassberg.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Også 4 Newton Index og 6 Elliot Frontline (5. løp/V5-4) trenes av trenernestoren, og det er nettopp førstnevnte han frykter blir den verste konkurrenten til 7 Uppercut Flevo.

- 4 Newton Index har veldig fin form og kan lede dette løpet lenge. Det er en travsikker type som er god til å forsvare seg, så hvis han får tet, er jeg ikke sikker på om 7 Uppercut Flevo klarer å ta seg forbi. 6 Elliot Frontline trenger det litt mer servert enn i sine yngre dager, men kan lifte med til en trippelplass igjen. Hvis det blir knallhardt tempo, er det en fordel å ligge bak der og da er han ikke helt sjanseløs, uttaler Wassberg om hedershesten.

I 2. løp/V5-1 debuterer nederlenderen 8 Uschkim. I et relativt åpent løp, er det skummelt å utelate ham.

- 8 Uschkim har aldri gått voltestart, men dette er en rolig og fornuftig hest som jeg tror skal takle det greit. Han har vært fin i trening og er en outsider første gang ut etter lang pause, synes Ove.

3 Feseth Lynet (3. løp/V5-2) rotet seg bort på galopp sist, men viste etterpå at formen er på plass. Nå er det autostart og det er en fordel for Jærvsøfaks-sønnen. Stallhestene til Wassberg må sannsynligvis finne seg i å spille annenfiolin her.

- Hverken 4 Syrdals Troll eller 6 Maigli holder storform og møter dessuten 3 Feseth Lynet som normalt vinner dette uten galopp. Vi får nøye oss med et par gode premier denne gang, kanskje kan 4 Syrdals Troll være aktuell for en trippelplass med full klaff, opplyser Wassberg.

7 Oppegårds Pilen (4. løp/V5-3) har ikke vunnet løp siden han kom til Vestlandets hovedstad, men innsatsene har vært solide og det er bare et spørsmål om tid før hingsten vinner løp.

- Det har blitt noen drøye reiser for 7 Oppegards Pilen og han har gått til mål hver gang. Med en lettere reise, ser jeg ikke bort fra at han kan vinne dette løpet, selv om sprint er et lite minus for ham. Han fortjener en seier snart, synes den mangeårige champion på parken.

Etter fire strake andreplasser, begynte flere å tro at 3 Drageblæsen (6. løp/V5-5) var vanskelig å vinne med, men da kontret han ut tvilerne med tre strake seire.

- 3 Drageblæsen skuffet kanskje noe sist, men han fikk et tungt løp og ble trøtt. Denne gangen står han finere til og kan få en fin posisjon direkte. Han er en av de beste vinnersjansene mine og jeg tror formen fortsatt er like fin. 5 Tekno Kongen har veldig lett for å galoppere, men hvis han holder seg på beina, har han kapasitet til å vinne, forteller trener og kusk Ove Wassberg.

- 7 Torlander i 7. løp avslutter alltid fort, men sprint er et minus, så det er en best mulig premie som gjelder i første omgang, uttaler Wassberg.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.