Gå til sidens hovedinnhold

Silje rir V65-bankeren på Øvrevoll

Det ble fullklaff både i V65 og V4 forrige torsdag på Øvrevoll. I kveld setter vi pengene på dyktige Silje Strand i jakten på nye gevinster på Øvrevoll.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Til helgen er det klart for superhelg med Oslo Grand Prix på Bjerke og det er V75 både lørdag og søndag. Lørdag er det kanonløp fra ende til annen med finaleløp i de ulike klassene. Oslo Grand Prix går som vanlig på søndag og da er det også internasjonal V75-omgang på Bjerke. Det kommer garantert til å bli en topphelg på Bjerke.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit skal vi blant annet gjennom en meget innholdsrik torsdag som blant annet byr på to norske V65-omganger i kveld. Det ble som ventet en favorittparade i onsdagens V65 på Forus og ingen utbetaling for fem rette. Dermed er det JACKPOT og 216 908 kr ekstra i sekserpotten i kveldens V65-omgang på Klosterskogen. I tillegg byr Øvrevoll på en strålende V65-omgang. I Sverige det V64 på Åby i kveld. Torsdagen innledes med V4-lunsj fra Dannero.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-løpene på Øvrevoll. Merk at spillestopp er kl 18.15. V4-spill er det naturligvis også, denne innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.06. Våre galoppeksperter leverte supre tips til forrige torsdags løp på Øvrevoll.

Alt gikk inn i V65 og V4 på Øvrevoll torsdag 3. juni.
Det ble ganske favorittpreget i V65-spillet på Øvrevoll denne torsdagen. Uansett ble det seks rette for V65-forslaget med innl. pris på kr 480 og dette betalte tilbake pene 2 059 kr. På Eksperten ble det klaff for samtlige andelslag. Også i V4-spillet ble det fullklaff for samtlige spilleforslag. Det ble dødt løp i V4-4 og dermed ble det ganger fire rette på V4-forslaget med innl. pris på kr 480 og pene 1 518 kr tilbake.

Silje har V65-bankeren
Hvor frisk vår banker i V65-spillet på Øvrevoll i kveld, vet vi sant å si ikke. Men 11 Lemon Smile i V65-5/V4-3/DD-1 blir neppe noen folkebanker. Dog synes vi motstanden hun møter nå, er av det enkle slaget. Den siste innsatsen i Gøteborg var av det positive slaget. Vinneren Khurshed er i storform, og han tok sin tredje strake i V64 sist søndag på Jägersro. Motstanden for Lemon Smile er denne gang av det enkle slaget, og vi tror på seier. Silje Strand, som sitter på ryggen, har to seire og to andre på fire ritt i år, og Silje rir stadig bedre. Fire kilo lettelse på ryggen ser vi som en klar fordel. 11 Lemon Smile blir vår V65-banker på Øvrevoll i kveld og blir også vår banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

11 Lemon Smile starter også i V4-3. Vi bankerspiller hesten på de to minste V4-forslagene, men tar med et par garderinger på de største V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dobbeltbanker i V65-4
I V65-4 tror vi mest på 6 Takeko. Øvrevoll-debuten for to uker siden var ok, ikke så mye mer. Men trener Annike Bye Hansen antydet at det var mer å gå på, og stallform viste hun forrige torsdag med tre seire. Vi garderer dog med 5 All About Us. Han debuterer, men Niels Petersen mente at dette kunne være hans sterkeste Derbykort i år.

Med 1 og 2 hester i to V65-løp, blir det råd til noen streker i de øvrige løpene. Det kan sannelig trenges, det kryr av spennende hester.