Siri fra start til mål

Foto: hesteguiden.com

Stumne Siri innledet året med å vinne fra tet. Sist bekreftet hun at formen var intakt. Vi tror det er snakk om dagens sikreste vinner i Drammen.

Mer fra sportspill.no:
Siste nytt fra Premier League
V4 Romme: Stor utbetaling på gang

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag

Tirsdagen er som vanlig travel for de travinteresserte. Formiddagen byr på V4-løp fra Patrik Fernlunds hjemmebane Romme og lunsj-V5 fra Drammen, mens kveldsmenyen består av V64 fra Jägersro og V65 samt V5 fra Momarken.

Innleveringsfrister Drammen:
V4: 13.37
DD: 14.12

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene under.

I Drammen velger vi å støtte oss til 1 Stumne Siri i V5A-3 som banker. Hoppa bekreftet meget bra form sist da hun spurtet fort etter sen åpning. Da hun vant på Bjerke 1. nyttårsdag holdt hun unna fra tet, selv om hun kostet på seg en galopp mot oppløpet. Hoppa har tradisjonelt vært av det galopplystne slaget, men kusken bekrefter at hun har virket mer stabil i det siste. Vi føler oss ganske sikre på at det løser seg på startsiden om hun ikke skulle klare å forsvare sporet. Noen ulempe er det heller ikke at hun styres av Norges absolutte formkusk - Vidar Hop. Med 24 seirer i løpet av årets fem første uker har Hop inntatt en solid ledelse på landsstatistikken.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene under.

Et interessant objekt finnes det også i V5A-4/DD-1, da først og fremst oddsmessig. 8 Lykkefaks gikk seirende ut av et nappetak med 1 Gurifax da de møttes på Bjerke 7. januar. Nå står sistnevnte bedre til, og er blitt favoritt med 28 prosent av innsatsene i ryggen i morgentimene. Lykkefaks er kun markert på 2 prosent! Selv om han står i et vrient åttendespor, kan vi ikke skjønne annet enn at Lykkefaks må være svært spillbar til den oddsen.