Siste V65-info fra kveldens frontfigurer

Her kan du finne siste info om to av de antatte forgrunnsfigurene i onsdagens V65 på Bjerke.

Her finner du Nettavisens tips til løpene.

I V65-5 blir Victory Håleryd favoritt. Det har vært en snakkhest siden Per Oleg Midtfjeld kjøpte den på auksjon fra Lutfi Kolgjini i fjor. Den nyblivne 4-åringen har ikke helt innfridd forventningene ennå, men har gjort noen gode løp. Denne gangen sitter Tore Bjørn Diskerud i sulkyen. Han har jobbet på stall Midtfjeld noen år, og er mest kjent som oppasser til vår tidligere verdensstjerne Steinlager.

Les også: Er ny skoning resepten på seier?

Autostart en klar fordel
I den siste starten på Bjerke forsvant Victory Håleryd i galopp fra start.

- Da var det voltestart, og det ble fire omstarter. Det kan man trygt si ble feil. Nå er det autostart, som er en klar fordel, påpeker Tore Bjørn Diskerud.

Hestens form skal fortsatt være fin.

- I den nest siste starten var han ute fra tolvtespor bak bilen mot gode 3-åringer på Solvalla. Gangen før vant han på Bjerke, og ut fra det han viser i trening, tror jeg formen skal være like bra nå.

Nå skal hesten ut over en uvant lang distanse, 2600 meter.

- Det er litt vanskelig å si hvordan han takler det. Dog virket han sterk da han vant over 2100 meter for en stund siden, så jeg tror han takler distansen.

En av flere som kan vinne
- Hvordan ser på motstanden og vinnersjansen?

- Hesten er rask ut, så vi kjører til fra start. Dersom vi kommer foran synes jeg det skal være en fin sjanse. Det er noen gode i mot, men jeg synes han er en av flere som kan vinne i et litt åpent løp, vurderer Tore Bjørn Diskerud.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I den tredje avdelingen av V65 skal Tore Bjørn kjøre kaldblodshesten Fjuken, men dette er en hest han aldri har kjørt tidligere. Hesten er usikker, og tok sin siste seier i januar 2005, så her er det trolig en premie som gjelder.

I det samme løpet blir Mai Knekten en av forgrunnsfigurene. Den 9-årige vallaken har gjort to starter etter at han kom til Trond Søhoel Jensen i Hokksund. Første gang ut galopperte hesten som vinner kort før mål i rikstotoen på Klosterskogen. Etter den prestasjonen ble han stor favoritt i et vanlig grunnlagsløp i Drammen. Der fikk han oppskriftsmessig teten tidlig, men skuffet ved å gi seg til slutt.

Ryggløp denne gangen
- Han skuffet i det løpet, og vi sjekket han hos veterinær et par dager etterpå. Det ble ikke funnet noen feil. Jeg har snakket med eieren, og han sa at hesten har tverret slik fra tet tidligere også. Dermed skal han kjøres i rygg denne gangen. I trening virker alt normalt, og formen skal være fin, sier Trond Søhoel Jensen.

- Blir det ikke litt sjanseartet med et løp i rygg på leder i et slikt løp?

- Jo, det kan det bli, men dersom det løser seg med åpning skal han regnes med en bra sjanse. Hesten er god nok til å vinne, og står ikke tilbake for noen i dette feltet. Han er en opplagt strek på bongen, mener Trond Søhoel Jensen.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin