Sjansebanker i åpen V5-omgang

Royaldoodle og kusk Gunnar Austevoll er vår småfrekke banker fra Bjerke denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Royaldoodle og kusk Gunnar Austevoll er vår småfrekke banker fra Bjerke denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag. Torsdag byr Bjerke på en lunsj-V5 med solid potensial og vi jakter nye gevinster

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet  ble det 169 386 kroner innspilt.

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi undertegned meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr. 8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn drøye 180 000 kroner på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg. Det betyr

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Bollnäs med start 12.20. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Åby med start kl.19.08. Fra Åby denne kvelden er det JACKPOT i V64-spillet med hele 1.437.253 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bjerke denne torsdagen så venter en småvrien lunsjomgang, og det var ikke lett å finne noen klink banker. Vi velger å banke 6 Royaldoodle (V5-3) som viste helt rå fart mellom galoppene sist. Få ellers med deg følgende:

V5-1 : 4 Casino Silas – Er den klart beste hesten i innledningen, og henger den bare sånn noenlunde sammen i aksjonen sin så må dette dreie seg om en BRA SJANSE. Gjorde flere sterke løp når den stod i Bergen, og det gjorde den uten å fungere som best. Skuffet i debuten sist for Høitomt, men nå skal den være forbedret i jobbene, og en billigere oppgave enn dette kan den ikke få. PRØVES!

V5-2 : 2 Timely Fashion – Har fått seg en blåser i kroppen nå etter en lengre pause, og den gjør et helt greit løp sist selv om den kanskje ikke sprudlet all verden. Den blåseren gjorde helt sikkert godt, og her står den dessuten nydelig til. Er verdt et forsøk i SVÆRT BILLIGE omgivelser.

V5-3 : 6 Royaldoodle – Var GOD i debuten nest sist, og den bare reiste i fra til en enkel seier da. Nå sist så ble den trykket ned til 1,3 i totoen, men da feilet den direkte, og den tapte mye. Kommer strålende tilbake før den ble forstyrret til ny galopp på siste bortre. Leverte etter det et sterkt oppløp i kulissene, og den hadde vunnet uten den siste galoppen. Virker til å ha MYE inne, og tidsmessig så kommer han til å senke rekorden sin en god del fremover. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 11 Tojo Prinsen – Kom ut i ny regi sist, og det var gode rapporter på den. Gikk da et sterkt løp etter tidlig galopp, og den havnet rett i vår «neste gang ut bok». Dette er en traver som er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den skal bli svært interessant å følge på sitt nye sted. Blir garantert litt undervurdert, men denne skal ikke vi ryke på første gang den slår til for Geir Flåten. OBS!

V5-5 : 12 Super Photo – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Nå sist så avslutter den sterkt i kulissene, og vi likte det vi fikk se da. Kusken er selvfølgelig ikke den som rader opp, men blir det bare litt tempo på forestillingen her så er Super Photo interessant som lite spilt. Dette er trossalt «ungdommen» i feltet, og når en slik begynner å vise form så er den verdt et forsøk.