Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Vi er glade i Momarken, og det pleier ofte å skje litt på denne banen. I kveld avrundes uken med en INTERNASJONAL V65-OMGANG, og det vil overraske oss om ikke dette gir meget bra betalt. Det finnes ingen klink banker i denne omgangen, og vi var lenge i tenkeboksen før vi landet på 3 L'amour Bonanza (V65-5). Burde greie å komme seg til tet i kveld, vi ser ikke hvem som greier å trykke opp noen fart på utsiden, og dermed skal dette være over... ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Finnskog Nox – Har en passende oppgave foran seg i innledningsløpet, og har den bare litt form etter en liten pause så må sjansene være gode i et løp som dette. Skal stå først på ranken. 1 Battimo – Er en humørhest som har spennende betingelser foran seg. Er sikret et bra opplegg nå, distansen er den riktige, og den burde få luker til slutt i dette lille feltet. Kan speede ned alt om den har dagen.

V65-2 : 12 Elite Odin – Tror vi bestemt vinner dette om den bare skikker seg. Har avslørt bra kapasitet, og duger godt i et billig løp som dette. Var ikke like bra sist, men ble trolig felt av en elendig bane da. Tilbake på sitt beste er den altså god nok i massevis, og det kan fakta dreie seg om en banker for de frekke.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 3 Dior Vincent – Var faktisk et dønn sistevalg når vi la ut våre tips, og det blir helt feil. Vi snakker om en hest som var helt ENORM på samme tid i fjor, og kammet med seg fire strake seire fra 3. januar til 10. mars. Jogget faktisk 13,0/1609ma med krefter igjen på Bjerke 12. februar. Mistet formen i løpet av 2020, men er nå kommet inn på stallen til Bjørn Duestad, og det skal bli ekstremt spennende å se den igjen etter pause. På sitt beste går neppe noen klar, og her må man være litt på vakt.

V65-4 : 10 Biffmann Ø.K. – Kommer ut etter en liten pause, og har skiftet trener siden sist. På ren kapasitet er den klart best, og sist viste den 29,4/1900m etter en grov startgalopp. Gjorde det under ufyselige forhold på Sørlandet. Er solid kuskeplusset i kveld, og dette er en hest vi gleder oss å følge fremover. Burde ha en god del å hente, og her må man rett og slett være på vakt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 L’amour Bonanza – Må ha en STOR sjanse i kveld, og det er en hest vi tror mye på. Var ikke på topp i sitt siste løp, men spurtet meget bra i kulissene nest sist (08 s 300m), og på sitt beste er denne knallgod. Er lynrask fra start, og sist jogget den forbi 2 Höwings Venus på startsiden. Tethesten i dette løpet vil trolig få det veldig billig da vi ikke helt ser hvem som skal trykke opp noen fart på utsiden. I tet er L’amour Bonanza hesten å slå, og den må bare prøves etter en liten pause i kveld. Var utrolig nok kun et 4-valg når vi la ut våre tips, men det vil endre seg utover dagen.

V65-6 : 3 Nelson Andrea – Var brenngod gjennom deler av fjoråret, men mistet så formen på høsten, og fikk seg en pause. Er best på sprint, men fra ryggen til 1 Fux Deluxe kan også dette bli dønn riktig. Det er nemlig ikke enkelt å pakke inn hester på en bane som Momarken. Står også helt riktig inne i dette løpet grunnlagsmessig, og Killingmo har trolig ventet på denne oppgaven for sin springer. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.