Sjekk Olas frekke lunsjbanker

Foto: Hesteguiden.com

Vi klemmer til med en skikkelig frekkis i dagens lunsj i Drammen. Lykke Vital avsluttet så det luktet svidd sist. I dag blir han vår banker.

Klikk her for våre V5-forslag

Det lukter store penger i dagens V5-lunsj i Drammen. 5 Lykke Vital (V5-5) får bankerverdigheten til tross for at han ikke er spesielt påaktet i dag til tross for at han avslørte storform sist hvor han avsluttet mesterlig på Bjerke. Hingsten virket bedre enn noensinne. Med løp i kroppen skal han normalt være enda et hakk bedre. Fra en bedre utgangsposisjon med velkjørende Gunnar Austevoll lar vi det stå til. Selvskapet er ikke avskrekkende og favoritten Husankvikken står i et av de verste sporene.

Ikke gå glipp av dagens oddstips: Vi satser pengene på fransk fiasko

Ellers er det usikker form på de fleste av dagens favoritter. I V5-1 er 2 Digital Invention den beste hesten. Han har skuffet den siste tiden, men skal i følge kretsen rundt hesten være i brukbar form. Eirik Høitomt kjører denne gangen. Landets fremste kusk vinner løp på løp, men selv Høitomt skal vise seg fra sin beste side får å "hjelpe" Digital Invention inn til seier. Han er ikke bare usikker, men samtidig tråkk og litt uvillig underveis. På sitt beste er han en vinner, men garderinger synes nødvendig. Vi garderer likegodt opp løpet skikkelig i håp om en smell. 11 Brave Laday er i fin form. Med tempo stiger sjansene. 4 Mavril Sas kan kun skillte med en seier på 16 starter. Viste fremgang sist og kan slå til. 10 Il Sentry er adskillig bedre enn raden. Har sjansen med klaff. 6 Something New var bra sist, men hadde nok gjerne sett distansen kortere i dag.

Annonse: Øivind Grøstad med fire førstevalg og 194.506 innspilt i V75 lørdag

4 Svinna Blesen er klar favoritt. Øslet bort mulighetene ved å galoppere sist. Var bra gangen før, men er ikke noen typisk vinnerhest. Vi synes det er på sin plass å gardere. 7 Vinnibrunen er en bedre hest, men sliter med galopputskeielser. 3 Trons Kvikk er aktuell. Han har hatt en liten pause. Geir Flåten pleier å ha hestene vel forberedt etter løpsopphold. Trons Kvikk kan speede inn til seier. 2 Seile Perla har ennå ikke vunnet, men trolig er det bare et tidsspørsmål før hoppa entrer toppen av seierspallen. 1 Brenne Svarta skal forsøke seg på tet. Greier hun den posisjonen kan hun kanskje stå for en liten overraskelse.

Lever Sportspills eksperttips her

7 Be Beautiful er en fin traver, men hun er fersk og langt i fra travsikker. 1 Nebbia har hatt en lovende opptakt. Kan slå til fra sin perfekte utgangsposisjon. 12 You Be Line er aktuell tross vrient spor. Skulle hun få henge på til siste sving har hun kvaliteter for seier. 2 Miss Pontepandy er en skrellvariant. Med Per Oleg Midtfjeld i sulkyen kan hun kanskje være enda et strå hvassere. 8 Thai Victory feilet som vinner nest sist, mens hun avsluttet fint til annen forrige gang. Skaffer seg kanskje en fin posisjon underveis siden hoppa er startrask. Tidlig aktuell.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

Vi kjører 6 Fame Royal som favoritt. Viste ikke det store sist, men hadde da hatt pause. Vi forventer henne forbedret i dag. Hoppa har møtt en endel bra konkurrenter og hevdet seg godt tidligere. Blir lite påaktet siden hun også blir eierkjørt, men vi har veldig god tro på henne. 11 Shakira Spur avsluttet raskt sist og skal voktes tross dårlig spor.7 Noor Brodda er kjapp ut, men det er ikke sikkert hun greier å nå teten fra et spor langt ute. Skulle hun måtte havne uten å ha noen rygg å gå i er hun sjanseløs. Det er trolig kun tet som gjelder. 5 Capucine dukker opp i Jan Arne Raabs regi. Han er kjent for å få til hester på kort tid. Ikke sjanseløs om hun bare løfter seg et lite hakk fra sist. 3 Corazza står innbydende til og er en garderingsstrek sammen med 12 Bakerinnen som er best i kapasitet, men som vi tviler litt på fra tolvtespor i Drammen.

Klikk her for våre V5-forslag. For DD-forslag klikk her .