Sjokkbanker mot jackpotkronene

Hirvonen gjør en spennende start i ny regi tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Hirvonen gjør en spennende start i ny regi tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 1,3 millioner ekstra! Vi banker i mot dagens tyngste favoritt! Frekkis som er klart forbedret i jobbene! Nå skal jackpotkronene hentes!

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin lekegrind!

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 kr i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På førstkommende lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips førstkommende fredag. Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V64-jackpotomgangen på Boden så anbefaler vi to bankere. Den første kommer ut i V64-2, og heter 1 Hirvonen. Denne norgeskjenningen debuterer for ny trener, og vi går ALL IN mot dagens tyngste favoritt! Banker nummer to kommer ut i V64-4, og den heter 14 Raz Mackenzie.

Vi kan by på følgende info mot hele 1,3 millioner ekstra:

V64-1 : 4 Magnificent Girl – I en Breeders-semifinale nest sist så satt denne bom fast med alle kreftene igjen. I årsdebuten nå sist så ble den grovt sjenert til galopp, og dermed så var den dagen over. Har et gunstig løp foran seg her, og med tanke på at den fort blir undervurdert så må vi bare gjøre et forsøk. SE OPP! 14 Rondine D’asolo – Står litt tøft inne her, men det er snakk om en hest som er på vei mot en gryende storform, og den skal passes. Så helt lysende ut i målgangen som fast sist, og vi gav den to pluss i kanten. Blir nå kuskeplusset med Torbjörn Jansson, og skulle det klaffe på veien, ja, da er denne langt i fra ueffen! OBS!

V64-2 : 1 Hirvonen – Christian Månsson kjøpte inn Solakongen fra Kjetil Djøseland sin stall, og fikk stor suksess med den direkte. Nå har han kjøpt inn en ny kapabel hest fra Kjetil Djøseland, og Hirvonen skal spilles denne tirsdagen. Var VELDIG bra til seier i sitt siste løp før den ble solgt, og den fungerte flott for dagen. Har tidligere hentet 20m tillegg på Åsakjappen, og på ren kapasitet så holder vi Hirvonen høyere enn megafavoritten Vi er klart inne på at Hirvonen leder dette løpet rundt om, og det er FINE rapporter på den første gang ut i regi Månsson. BANKER!

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

V64-3 : 1 Kaffir Face – Skuffet stort i debuten for ny trener sist. Kom da ikke helt overens med banen, og den var visst ikke godt nok trent etter behandling heller. Hesten så dog fin ut uten at den altså var i nærheten av noe som helst. Nå har den trent VELDIG forbedret, og man lyder klart opp på den før denne oppgaven. Er kjapp i vei, og utgangsposisjonen er spennende. På kapasitet/fart er neppe noen bedre, og vi må bare lansere den med såpass bra rapporter i ryggen. OBS!

V64-4 : 14 Raz Mackenzie – Gjør et mektig inntrykk i banen, og dette er en herlig kriger som ikke er veldig lett å ha med å gjøre! Trives så langt ikke i monte, og den feilet også nest sist i den stilarten. Nå sist i trav så bare forsvant den i fra nedover oppløpet, og den så helt strålende ut for dagen med MYE krefter igjen. Møter en noe bedre motstand her, men med tanke på at de verste motbudene kommer ut i en årsdebut og fort trenger et løp under vesten, ja, da lar vi det stå til og går all in på denne topphesten i grunnlaget! STOR MULIGHET OG BANKER NUMMER 2!

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

V64-5 : 3 La Fille – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og dette er en hest som er bedre enn raden. Den leverte et luftig oppløp nå sist, mens den ble sittende fast med krefter igjen i V75’en nest sist. Er lynhurtig ut når den blir laddet med, og dette er et veldig riktig løp for vår tipsener. Legg også merke til at den er kuskeplusset med Torbjørn Jansson. Denne favoritten har normalt sett en bra sjanse. Begynner man å gardere dette løpet så er det VIDÅPENT.

V64-6 : 11 North Leader – ÅPEN FINALE! Draget vårt var tung favoritt i ganske tøffe omgivelser sist. Feilet da tidlig, men viste 11,4/1300m etter galoppen, og den gjorde en meget sterk opphenting. Kommer nå ut mot en mer riktig motstand igjen, og med flyt så kan det igjen være duket for denne vinnerhesten. Løpet bør dog garderes da det finnes mange aktuelle kandidater bak vår ide.