Gå til sidens hovedinnhold

Skinner solen i Drammen?

Så lenge ikke bankeren galopperer i den første avdelingen, så bør det være i orden!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddssingel Premier League: Sterling leder City til ny seier
Oddssingel Premier League: Poengfangsten har startet for Palace
Oddsdobbel tirsdag: Aldri vunnet en bortekamp i Premier League i London
Oddsdobbel tirsdag: Bournemouth slår KRAFTIG tilbake
V65 Momarken: En Amazing vinner på Momarken
V65 Solvalla: Gnistrende V65-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra
V4 Sverige: Deilig V4-lunsj på Jägersro
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

NB! Onsdag er det 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Imorgen er det premiere for et nytt spill som skal bli fast innhold om onsdagene. V75 Bonus heter det nye spillet, og dette er noe vi i Nettavisen gleder oss til å delta i.

Først skal vi altså gjennom en travel og fin tirsdag. Det begynner som vanlig hos söta bror, og V4-lunsjen kjøres i dag Jägersro. Fristen for deltagelse her er 12:20. Rett etter dette skal vi over til Drammen, som setter igang med en spennende V5-lunsj 13:40. På kvelden er det dags for V65-spill til Momarken og Solvalla. Her hjemme er fristen 18:55, mens i Stockholm må spillet inn før 19:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Da skal det kun dreie seg om V5-lunsjen i Drammen. Dagens alenestrek kommer ut i den første avdelingen.

Sjekk ut følgende analyser:

V5-1: Vi starter opp omgangen med en banker, og det er 7 Solkongen det er snakk om! Hesten har et veldig fint løp foran seg i dag. Han er rask ut, og bør ha meget gode muligheter på å overfly hovedopponenten 6 Spydomann Ø.K bak bilen. Vel i tet, så skal mye av løpet være kjørt for Solkongen sin del. Sist på Färjestad ble det meste feil, da han i den nest siste svingen måtte ut i fjerdespor. Det ble en tredjeplass, og Solkongen var god. Han kan galoppere, men vi må ha en banker og jeg tar sjansen. Uten galopp er nemlig vinnersjansene solide. All in!

V5-2: 10 Hazil Boko har en veldig fin vinnersjanse i den andre avdelingen, men han er ikke til å stole på. Det viser han sist da han kaster seg i galopp rundt den første svingen. På kapasitet er det ingen som matcher han i dagens løp, og således er det en helt klar bankerkandidat. Jeg vil dog se hesten fungere i den nye regien før jeg går all in. Jeg tror dog hesten kommer til å gjøre det veldig bra hos Malmin/ Anderssen fremover.

2 Classic Thompson er ikke aller verst. Thai Tanic-sønnen viste fin kapasitet tredje sist ved seieren. Han gjør noen gode løp innimellom, og det er ingen tvil om at hesten er en av de bedre i dagens løp. Det er Hazil Boko på topp som er bedre.

V5-3: 3 Gianluca B.R overbevisste undertegnede stort fjerde sist på Forus. Opphentingen Revenue-sønnen leverte da var av beste merke. Jeg trodde derfor at hesten skulle vinne enkelt neste gang på Klosterskogen. Den dagen var det dog et helt annet inntrykk på hesten. Han fungerte dårlig, og bare rullet over i galopp ut mot oppløpet. Han kom så ut på Sørlandet nest sist, og så adskillig bedre ut i travet. Det ble en ganske enkel seier. Nå sist på Forus blir det meste feil underveis, men det er ingen tvil om at hesten hadde høy fart over mål. Formen virker til å være fin, og det skal være et godt førstevalg i løpet.

V5-4: 5 Eddie. Denne er altså, når dette tipset skrives en 9-prosenter. Jeg tror den kommer til å bli mer spilt. Hesten var knallgod i sitt siste løp, og viste tegn på at toppformen er anmarsj. Eddie galopperte rett etter start, men tok igjen feltet tidlig. Da det gjenstår 6-700 meter angriper kusk Nils Olav Holm, og tidlig får han et grep på de innvendig. Ned oppløpet ser han ut som en klink vinner, men dessverre kom det en ny galopp. En veldig god innsats dette. Motstanden er muligens noe bedre i dagens løp, men det er ikke mye. Uten galopp kommer Eddie til å ende høyt oppe i dag. Vi prøver derfor Eddie som en frisk DD-banker i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-5: 7 Divided Dream har et løp i kroppen etter en pause på et halvt. Hoppa gikk et godt løp i Drammen for litt over en uke siden. Det ble galopp i den første svingen, og etterpå gikk hun hele løpet i andrespor. Hun hadde ikke mye krefter spart i mål, men innsatsen var såpass god at med litt mer riktig opplegg i dag så kan hun vinne. Det skal og sies at Dream Vacation-hoppa er best på denne tiden av året. Jeg tror vi kan få se en god prestasjon av hoppa i dag, og mener hun er et godt uttak i løpet.

Kommentarer til denne saken