Skrell fra Hammers?

Foto: hesteguiden.com

Steinar Hammersborg setter seg opp bak en relativt lite betrodd hest blant spillerne i lunsjen på Momarken i dag, men vi har kanontro!

Sportspills meny mandag:
V65 Färjestad: Anna fikser cashen
Dobbel V5 Leangen: Fortsatt overlegen i Trondheim
Oddstips: Valladolid gjør jobben hjemme

Mandagen starter med V4/DD fra Østersund før Momarken overtar stafettpinnen med lunsjtrav fra Mysen. Til kvelden er det V65 fra Färjestad og dobbel V5 fra Leangen.

Det kan ligge store penger i luften i lunsjen på Momarken i dag, og vi synes vi har et superspennende spill på gang! I den andre avdelingen er nemlig 5 Access Hornline nede som et tredjevalg i spillet, og hun er kun markert på 18 % av de innleverte kupongene! Det må være feil etter vårt skjønn, og vi tror den flotte 3-årshoppa stiller til start med solide vinnersjanser.

Vi likte henne veldig godt ved triumfen på 18.8 full vei i den tredje siste starten, og da gikk hun rundt 16.5 siste tusen fra tet (så lekker ut den gangen!). Skuffet så i den påfølgende starten, men etter lang pause i den siste starten synes vi Dream Vacation-datteren fullførte flott til tredje på 18.9 full vei på nettopp dagens arena (ufyselig forhold den kvelden).

Hoppa har normalt gått veldig fremover på form med det siste løpet i kroppen, og vi ble ikke voldsomt imponert av storfavoritten 1 Star Frost i den siste starten. Holdt unna på trøtte bein i billig lag den gangen på 18.0 full vei, og vi tror ikke han får tet i dag. Vi synes dermed det er superverdi i vår lunsjbanker, og vi spiller på en hest vi tror kan nå langt dersom helsen holder!

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 1-7-9-2-3-6 C: 8-10

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V5 på 1252 kroner, og alle de fire kupongene kan der få kjøpt der!

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1640 meter autostart
Vi finner fire vinnerkandidater i dette varmblodsløpet, og på vårt minste spilleforslag bankerspiller vi 7 Ramasjang. Vant et billig løp i debuten for stall Goop på 16.6 full vei, men etter det har det kun blitt noen mindre premier. I grunnen fått maks da, men det er ikke voldsomt tøft i mot i dag. Da bør det dreie seg om en solid vinnersjanse, men vi har ikke blitt så imponert av 4-åringen at vi setter hele budsjettet på ham.

Pent til står både 2 Retina Star og 3 Kor Fling, og fra tet/rygg leder skal de begge tilmåles solide vinnersjanser. Førstnevnte vant på fine 15.5 over aktuell distanse i den siste starten, og hun var da med på en tøff 12-åpning fra spor åtte. Sistnevente har hevet seg et hakk i ny regi, og 4-åringen trekker fordel av sprint. 11 Logical Fantasy har trukket bakspor, og da får 4-åringen først en plass på vårt store system.

Vår rangering V5-1: A: 7 B: 2-3-11 C: 6-12-1-5-10-9-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 2140 meter autostart
Et vidåpent kalblodsløp venter oss i den tredje avdelingen, og vi tyr da følgelig til veldig bred gardering. Vi synes kapable 10 Ederpilen viser stadig stigende form etter litt pause, og i den siste starten vant 7-åringen på 31.8 full vei. Best på kapasitet er trolig 6 Viggelden (nå strøket!), men 4-åringen er usikker. Vant på fine 30.4 full vei sist han gjestet dagens arena, og treningsrapportene etter litt pause er gode på Lome Elden-sønnen.

Gode løp går stadig 9 Kalima, men 5-årshoppa ser ikke ut til å være lett å vinne med. Lignet en vinner ut i oppløpet etter et tøft løp i ”dødens” i den siste starten før det tok i mot siste 100, og når favorittene er av den usikre sorten kan fort Borstad-traveren klatre helt til topps i dag. Positiv på torsdag var 7 Tangen Ida, mens 1 Snø Eld, 4 Gjærlaus og 5 Dallas også innehar kapasitet som rekker langt i et løp som dette.

Vår rangering V5-3: A: 10 B: 9-7-5-4-1 C: 2-3-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2140 meter autostart
Vinnerkandidatene er mange også i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, men vi synes seks hester hever seg klart over mengden. Pent til står 9 Homebound, og det er klart enklere i mot kontra de to siste løpene 9-åringen har gått på dagens arena. Ble sendt via sporene mot Megamuscle & Co siste 600 i den siste starten, og vi synes han holdt farten anstendig til mål da (alt for lite spilt med sine 5 % i dag).

Annonse: Grø fester grepet om flotte lunsjkroner på Momarken og byr på nøkkelhesten i V5-4

Vant i den siste starten gjor 8 Gittan Pride på nettopp dagens arena på 16.8 full vei, og det er ikke voldsomt mye tøffere i mot i dag. Kun gått på det jevne hele veien har 7 Pretty Cowboyland gjort, men i et løp som dette bør 5-årshoppa kunne kjempe om seieren. Tre outsidere finner vi i form av 1 Jagare (ble helt feil i den siste starten), 2 Luxury Star F. (piler til tet feilfritt) og 6 Thunderstruck (utstyrsfeil i den siste starten).

Vår rangering V5-4: A: 9 B: 8-7-6-1-2 C: 3-5-4-10-11-12

HTML EMBED

V5-5, 1640 meter autostart
Fem hester hever seg også litt over mengden i dette sprintløpet for varmblodshester som avslutter denne rebusen, og fremst setter vi 5 Zeppelin Boko. Kun gått på det jevne til tredje og femte i to løp etter lang pause, men formen bør være stigende med noen løp i kroppen. Trives fortreffelig på dagens arena (vant to løp her i fjor), og vi tror en kjapp sprint bare er en fordel for Abano As-sønnen (kan sitte tidlig i tet i dag).

Vi tror 11 Sundbo Kastanj skal kunne duge godt i et løp som dette på sitt beste, men formen etter litt pause er litt uviss. Vi sjekket løpet 6-åringen gikk 13.4 over aktuell distanse tidligere i år, og da fikk han tredje etter å ha blitt sendt tidlig frem i ”dødens” Tidlig aktuelle på sitt beste skal også trioen 3 See See Rider (står veldig fint inne i løpet), 6 Super Fighter (uviss form) og 12 Newton Hall (tung til slutt på sitt beste) være i et løp som dette.

Vår rangering V5-5: A: 5 B: 11-3-12-6 C: 1-8-2-4-7-9

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1252.- (over fire bonger)
Stamme 2772 rekker (4*1*9*7*11)
2-3-7-11
5 Access Hornline
A: 10 B: 1-4-5-7-9 C: 2-3-8
A: 9 B: 1-2-6-7-8 C: 5
A: 5 B: 3-6-11-12 C: 1-2-4-7-8-9

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 308.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 352.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 192.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!