Gå til sidens hovedinnhold

Skrellbanen Axevalla med spennende V4-omgang til lunsj

Herlig V4-lunsj på Axevalla! Her kan det fort gi store penger! Du går vel ikke glipp av våre svært spennende objekter?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med V5-fest på Solvalla 28. april
Undertegnede var ikke god nok i V86-spillet denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Den lille bongen på Eksperten til Kr.405 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 436,-.

Skrellbanen Axevalla byr på en åpen, og svært spennende V4-omgang til lunsj torsdag. Flere av løpene er veldig jevne, og det vil overraske oss om ikke dette gir solid betalt. Vi skal til lukene med følgende objekter:

V4-1 : 1 Manstone Two U. – Er ingen stjerne, men en OK 4-åring som spurtet fint sist. Fra eventuelt tet kan den holde unna en ganske overkommelig gjeng. Dette løpet føler vi dog er åpent, og vi er ikke veldig glade i å gå tynt i hoppeløp på denne tiden av året. 12 Teton Miss Annie – Kommer ut i regi Markus B. Svedberg, og man må ikke glemme hva som skjedde med Teton Sweet Lindy når den kom inn på samme stall. Har Svedberg også greid å løfte navnesøsteren like mye, ja, da er denne alt annet enn sjanseløs. PASSES!

V4-2 : 11 Van Gils – Trakk seg til slutt i V75’en sist, og kan bedre enn som så. Viste 11,5 s 700m nest sist, mens den var knallgod til seier tredje sist. Møter riktig motstand her, og den er selvskreven på bongen. 15 Gloria Sisu – Har ikke gjort mange glade, men debuterer nå i ny regi, og man fester på en BIKE for første gang i karrieren. Trenger ikke å være borte i et løp som dette, og den plukkes med som en tenkbar skrell.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 6 Fredric Palema – Blir av en eller annen grunn ikke tatt på alvor her, men det mener vi er helt feil. Hadde et sterkt fjorår, og den vant blant annet et fint V75-løp på Jägersro 4. april. Travet da 13,7/2140ma. Var noe tung etter pause sist, og fikk maks da. Er garantert MYE forbedret til denne starten, den fyker til tet, og da er vi inne på at Mikael J. vil teste den foran. Holder unna som en ordentlig godbit?

V4-4 : 1 Olle Då – Kommer ut etter at vintertreningen er gjort unna, og vi regner med at den er svært godt forberedt direkte. Mister nemlig MYE poeng om den ikke leverer direkte (ettall øverst i raden). Ble matchet mot gode fireåringer i fjor, og var altså nede på 12-tallet over mellomdistanse fjerde sist. En kjapp sprint er intet minus da den kan åpne bak bilen. Prøves som et spennende objekt i en interessant finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.