Skrellbanen Mantorp byr på lunsj

Illustrasjonsfoto fra Mantorp travbane.
Illustrasjonsfoto fra Mantorp travbane.

Nettavisens svenske travekspert byr på sin V4-banker allerede i V4-1, når Mantorp travbane byr på lunsjtrav fra Sverige.

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Hamre-dominansen fortsetter
Lunsjtrav Bjerke: Frekk banker i V5-1
V65/V4 Jägersro galopp: Ny svenskesuksess på galopp?
V64 Boden: Ohlsson på rekordjakt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi er kun noen få dager unna det som er en MILDT SAGT spennende helg. Til helgen er det nemlig JACKPOT i V75-spillet om lørdagen fra Momarken med hele 3 107 010 ekstra i potten. Dagen etter fra Solvalla så er det duket for en ekstra V75-omgang hvor du kan stikke av med hele 18 millioner. Akkurat det er vel ikke feil på en søndag?

Vi har en meget hektisk torsdag foran oss med hele fem baner å spille. Skrellbanen Mantorp innleder med V4, mens Bjerke som vanlig tar seg av lunsjløpene her hjemme på torsdager. Til kvelden er det galopp med både V65 og V4 fra Jägersro galoppbane i Malmø. Her hjemme er det V65 fra Klosterskogen, mens vi skal til Nord-Sverige og Boden for å spille V64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi starter med V4 fra Mantorp der Nettavisens travekspert i Sverige lanserer sin banker allerede i V4-1.

Spiken
1 Leia Way (V4-1) har fina förutsättningar här då hon är snabb ut och vunnit sina lopp från ledningen. Vi räknar med att hon spårar från start till mål.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
12 Maja Utca (V4-4) har två lopp i kroppen efter en tävlingspaus och var klart positiv som tvåa senast. Hon duger i bättre sällskap än så här och bör dessutom bara bli starkare för varje start.