Skyter to blinker?

(Hesteguiden.com)

Samu Sundqvist kjører begge våre V65-bankere i Boden i Sverige i kveld, og vi tror på full pott!

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Solberg først og sist

Oddstips: Frölunda for tredje gang
Lunsjtrav Bjerke: Tet og slutt for andrevalget?

Torsdagen er en innholdsrik dag på travfronten, og det er nok å ta tak i for de norske spillerne. Etter at lunsjtravene til Östersund i Sverige og på Bjerke her hjemme er over, er det dobbel V5 på Klosterkogen og V65-spill til Boden i Sverige som gjelder på kvelden.

I lunsjen på Bjerke tidliger i dag spilte vi inn 4583 kroner på våre foreslåtte spill med en flott banker på andrevalget Logical Fantasy, og det er nye sjanser i kveld! Det ble V5 på våre to største spilleforslag til en utbetaling på 1779 kroner pr. stk., og i tillegg satt vi DD på en rekke til flotte 6.5 ganger pengene der!

På den andre siden av kjølen denne torsdagskvelden synes vi begge våre bankere for kvelden har perfekte forutsetninger, og vi tror på storeslem for kusk Samu Sundqvist! Først ute er 1 Ava The Diva i V65-2 som kun har startet kun fire ganger selv om hun har blitt fem år, men alle startene har endt i gevinster.

Når Express It–datteren kom ut etter en lang pause i den siste starten var hun ikke optimalt forberedt, men hun vant på klassehesten vis på 16,8/2140 meter. Nå har hun fått løp i kroppen, og rapportene fra trenerhold er at hun trener meget sterkt. Normalt beholder Ava The Diva sporet, og motstanden skremmer ikke. Vi kan ikke se hvordan hun skal tape dette løpet fra tet, og det lyser litt klasse av denne hoppa.

Innleveringsfrister Boden
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Til V65-omgangen på Jägersro på tirsdag ble det totalt syv femmere på våre V65-forslag (2450 kroner inn totalt), og de som spilte vårt DD-forslag på 300 kroner kunne inkassere flotte 2438 kroner den dagen!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vår andre banker for dagen kommer ut i V65-6, og da snakker vi om 1 Happy Bruises. Hun vant noen løp på rad tidligere i år, men hun tjente mye penger på kort tid. Da har det tatt litt for den gode Spotlite Lobell–datteren til Sundqvist å jobbe seg inn i grunnlaget, men i kveld tror vi på en ny seier. I den tredje siste starten var hun dyktig til andre i V75, og i den nest siste starten spurtet hun fort til tredje.

I den siste starten ble det for trangt i starten, og da ble det galopp. Rapportene fra Sundqvist forut for kveldens dyst er meget bra, og startsporet er fint. Det eneste som kan skape litt problemer er hvis Happy Bruises blir overflydd fra start for hun er ikke like hurtig på volte som på auto, men nå er det ikke noen startkatapulter på startstreken i dette løpet. Det er således ikke utenkelig at han klarer å forsvare sporet, og da skal løpet være kjørt.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
13 Dead Wood i V65-4 har virkelig imponert den siste tiden, og går fra seier til seier. En tøff oppgave på papiret denne gangen, men springspor på 20 meter tillegg hjelper godt på. Distansen på 2640 meter takler han slik formen er nå, og med litt klaff på veien skal dette være en god vinnersjanse for Backstreet Guy–sønnen. Han har utviklet seg veldig den siste tiden, og vi mener han skal være favoritt i dette løpet.