Slåttodin elsker å vinne

Foto: hesteguiden.com

Kapable Slåttodin er tilbake i vinnersirkelen tirsdag. Sjekk våre travtips.

Klosterskogen travbane i Skien er vertskap for tirsdagens lunsjtrav og det er en flott meny både sportslig og spillemessig.

Klikk her for å se våre V5-tips til Klosterskogen

Bankeren venter vi med helt til siste avdeling, der vi synes 9 Slåttodin har et veldig fint løp på papiret. Etter to bunnsolide seire, kunne ikke Slåttodin utfordre vinnerhesten A.B. Lom'n mot mål i et V65-løp i sin siste start på Bjerke, men Slåttodin gjorde likefullt et klart godkjent løp. Vinnervillige Slåttodin har vunnet ni av sine tjuefire løp i karrieren, og i år er fire av sju løp vunnet. Motstanden tirsdag er ikke egnet til å skremme, og når Lars Anvar Kolle i tillegg rapporterer om et flott treningsjobb sist uke, ser vi ingen grunn til gardere Moe Odin-sønnen, og vi setter atter en gang vår lit til Lars Anvar Kolle som bankerkusk.
Rangering V5-5: A: 9 B: 6-5 C: 3-2-12-4-1-7-8-11 D: 10

V5-1 - Varmblodshester 2100 meter autostart
Det er ikke utenkelig at det er en bankerkandidat på farten også i den første avdelingen, og vi tenker på 1 Raki Cub. Vi plasserte hesten først på Klosterskogen 25. juli (kom da tilbake etter tre måneders pause) og vallaken innfridde lett som sjuendevalg. Fulgte så opp med en ny flott seier i starten etter og hang strålende på Bo Westergaards knallgode treåring Just Livin My Life nest sist til andreplass. På Jarlsberg sist fredag var Raki Cub enerådende i sluttfasen til tross for dødens underveis. Tirsdag er det spor en bak bilen og her blir det tet eller lederrygg og det må være en topp sjanse for årets fjerde seier i det sjuende forsøket som kun er et tredjevalg i V5-spillet.

4 Odorox Sand har til tross for bakspor tatt to strake Klosterseire. En offensiv og våken Johan Herbjørn Undem kjørte seg til tet 1200 fra mål sist og fireåringen holdt lekestue i sluttfasen. Bedre startspor denne tirsdagen, men møter også litt bedre hester. 2 Beijing Silas har vært sjanseløs mot nevnte Odorox Sand i begge de omtalte løpene, men spurtet vasst sist og har trukket et delikat startspor her. Det har ikke 8 Pirana gjort, som har avsluttet flott i sine to siste starter etter sparsom reise underveis. Det blir ikke like lett fra åttendespor bak bilen, og vi nøyer oss med fjerdevalg på fireårshoppa.

5 Moratella er heller ingen dårlig hest, men må ha klaff på løpsopplegget for å matche denne gjengen (er blitt strøket). 3 Rex Santana har ikke imponert nevneverdig i det siste og må være forbedret for å duge her.
Rangering V5-1: A: 1 B: 4-2-8 C: 5-3-11-10-9 D: 7-6

Annonse: Øivind Grøstad ryster spille-Norge og byr på en sjokkvinner i V5-3 på Klosterskogen

V5-2 - Varmblodshester 1700 meter autostart
Fredag så bankerspilte vi Frode Hamres norgesdebuterende amerikanskfødte treårshoppe Sexy Dirty Money på Biri og hoppa gjorde jobben som et fint andrevalg i spillet. Her kommer en ny amerikanskfødt treåring ut fra Frode Hamres kvalitetsfylte stall, 6 Zeus Blue Chip. Prøveløpet var solid og dersom Credit Winner-sønnen behersker svingene på Kloster ser det ut som en bra vinnersjanse. Blir omgangens største favoritt, det synes vi er drøyt. Klosterskogen er en lumsk bane med sine krevende svinger og favorittfall betaler godt her.

5 Corse Dei Cavall kom tilbake etter et års fravær sist på Klosterskogen og fireåringen innfridde på direkten etter tetkjøring hele veien. Svarte da fint opp angriperne på siste indre og det løpet har sikkert gjort veldig godt for vallaken. Klart andrevalg. 8 Jules har kun gjort to løp, men imponert i begge. Spor åtte er naturligvis utfordrende for den Geir Kihle-trente fireåringen, men det ser ut til å være en del å gå på.

1 Philadelphia Love vant sist etter å ha kommet seg tidlig foran. Motstanden var svak den dagen, bedre konkurrenter her og vi nøyer oss med fjerdevalget. 10 Zazu Butcher galopperte seg bort i norgesdebuten nest sist og ble fanget opp i dødens sist. Med litt mer klaff på løpsopplegget tirsdag, ser vi ikke bort fra at Kjell Vidar Braatens nyervervelse kan overraske. Disse fem skiller seg meget klart ut og det er vanskelig å få øye på ytterligere vinnerkandidater her.
Rangering V5-2: A: 6 B: 5-8 C: 1-10-2-11-4 D: 7-3-12-9

Annonse: Mandag lanserte Øivind Grøstad åttendevalget Rocky Plush som vinner og V5-forlaget betalte tilbake 63 556 kroner

V5-3 - Varmblodshester 2100 meter autostart
En kraftig forbedret 10 Mavril SAS blir vår tipsener i et småekkelt løp. Frode Hamre-hoppa leverte et løp på det jevne i årsdebuten på Klosterskogen for en snau måned siden, men kom ut i en klart forbedret utgave i V65-1 på Bjerke onsdag. Ble da sittende bom fast over mål som trolig vinner. Bakspor på Klosterskogen er litt sjanseartet, men selskapet passer utmerket. Spillerne er ikke helt enige, og Mavril SAS blir trolig sluppet avgårde som et fjerdevalg i ettermiddag (markert på 30 prosent)

Variable 2 Invisible Power blir trolig stor favoritt her. Men vallaken til Jenny Thygesen er ujevn både fra start og i prestasjonene. Sist var hesten veldig bra, i de tre foregående løpene har det vært prestasjoner helt på det jevne. 7 Canny ble etterhvert et stallskrik sist på Jarlsberg etter en oppløftende årsdebut på samme bane uken før. Men Canny trakk seg litt tilslutt sist og skuffet en smule. Kanskje trengte hesten et løp til i kroppen etter lang pause? Vårt tredjevalg.

Klosterspesialist 8 Yvana R. har trukket et kinkig startspor og leverte kun et løp på det jevne sist. Men har skrellet voldsomt på Kloster tidligere. 5 Mighty Power dukker opp i regi Per Gottling, det kan være nok. 12 Delicious Queen får Lars Anvar Kolle tilbake i sulkyen og kommer ut her med dokumentert form i bagasjen.
Rangering V5-3: A: 10 B: 2-7-8 C: 5-12-3-6-9-11-1 D: 4

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V5-4 - Varmblodshester 2100 meter autostart
2 Games We Play trives utmerket på Klosterskogen, har dokumentert form og har vunnet sportrekningen og således skal vinnersjansene være gode for Evy Marie Brinch's fine Yankee Glide-sønn, som overbeviste stort tredje sist på Klosterskogen.

7 Fighting Superb fikk fortjent uttelling på Drammen forrige mandag etter en serie sterke løp og avslutningen da var det virkelig stil over. Her har Forkerud-traveren tapt sportrekningen og må trolig gjøre mye av grovarbeidet selv. Uansett seiersaktuell. 9 Herr Feinschmecker så ut som en klink vinner ut mot oppløpet sist, men satt på bremsene 100 igjen og tapte for nevnte Fighting Superb. Fra et fint niendespor kan Johan Herbjørn Undems fine fireåring få et veldig fint løp her.

4 Viva Giddex er trolig hesten som får tet og deretter lederrygg. Derfra kan den speedige Gidde Palema-sønnen ha en polett tilslutt. 1 Chris Pet står forlokkende til i innerspor, men formen ser ut til å ha forsvunnet like fort som den kom. Uansett så har vi respekt for hestene i innerspor på Klosterskogen grunnet siste indre. 10 Skjald er heller ingen dårlig hest som kommer tilbake etter tre måneders pause og 11 Thai Madonna har formen absolutt på topp (men kan vel ikke vinne herfra).
Rangering V5-4: A: 2 B: 7-9-4 C: 1-10-11-5-12-2-8-6