Slik vil rekordvinneren bruke pengene

I lørdagens svenske V75 i Halmstad stakk en spiller av med 47 millioner kroner. Han vet hva han vil bruke pengene til.

Midtsommerhelgen vant en svensk kvinne 45 millioner i V75. Dette var tidenes rekordutbetaling i Sverige, men rekorden skulle ikke stå lenge. I lørdagens V75 i Halmstad stakk en spiller av med 47 millioner svenske kroner.

Rekordvinneren vet hva han vil gjøre med pengene.

- Han skal bygge et hus med swimmingpool, det er en drøm han har hatt lenge, forteller Raymond Saliba, eieren av ATG-butikken der systemet ble levert inn.

Klikk her for å spille om store jackpotkroner i søndagens V65

47-millionersmannen selv holder seg anonym, men har begynt å legge planer for sin nylige rikdom.

- Han har vært i banken og bedt de se etter en tomt. Der skal han bygge et hus fra grunnen, helt etter sine egne ønsker. Jeg vet at det er en drøm han har hatt i mange år, forteller Raymond.

Tre bankere
Kvinnen som vant 45 millioner innledet med to bankere på sin kupong til 720 kroner. Rekordvinneren lørdag spilte med tre bankere.

- Han liker å ta sjanser og bruker ofte tre bankere og garderer godt i de andre løpene. Han ser mange travløp selv, og er ofte på Solvalla. Ellers sjekker han resultat og løp på internett, forteller Raymond Saliba.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin