Slik vinner du på trav i kveld

Gårsdagens tre V5-spill ga 10 favorittseire av 15 mulige og små utbetalinger. Kveldens løp på Jarlsberg ser vriene ut, men Nettavisen har funnet løsningen.

Klikk her for tips og vurderinger til Jarlsberg V5-A.

Klikk her for tips og vurderinger til Jarlsberg V5-B.

Torsdagen tror vi går inn i historien som en av de mest favorittpregede V5-omganger.

Av de femten løpene på Bjerke (lunsj), Bergen og Klosterskogen ble hele 10 vunnet av favoritter. Når det heller ikke kom noen overraskelser i de fem andre V5-løpene (ingen utover 3. valg vant) ble det forståelig nok små premier.

Nettavisen så for seg små premier i Bergen og spilte samlebong 30 ganger, men dessverre skuffet Tons Of Gold slik at vi gikk glipp av en god gevinst.

Både i lunsjen i hovedstaden og på Klosterskogen spilte vi banker på den minst spilte favoritten. Både Magic Brazz og Tegner Rapptus innfridde med letthet, men dessverre kom det ikke noen skreller.

Spesielt i Skien kunne det blitt veldig fin utbetaling med litt marginer.

Vanskelig på Jarlsberg

At det ligger an til samlebonger i Tønsberg i kveld er det svært få som tror på.

Ingen av fagbladene har funnet frem til en banker og de fleste spillerne vil nok sitte med relativt få kryss i alle avdelinger. Da tåler man ikke smellen og derfor tror vi det kan bli veldig interessant på Jarlsberg i dag.

Vi har snakket med treneren bak vår banker og har god tro på at vi får en flying start på V5-spillet i kveld.

Les våre gratis vurderinger og kjøp et av våre tre spilleforslag som du finner i spillboksen oppe til venstre.

Å registere seg som nettspiller hos Nettavisen er gratis og tar bare et øyeblikk. Det kan fort vise seg å bli en lønnsom investering.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin