Gå til sidens hovedinnhold

Slik vinner du på trav i kveld

Nettavisen synes V5-løpene er relativt oversiktlige og tror samlebonger er rett medisin. Sjekk våre tips og spill her!

Klikk her for tips og kommentarer til Forus V5-A

Klikk her for tips og kommentarer til Forus V5-B

Det er flere gode bankeralternativer i Stavanger i kveld. Vi mener derfor det lureste i jakten på overskudd er å spille tynt og heller gange opp bongene.

I A-spillet tror vi både Torpa Egon og Lomak Crown J. vinner.

Storfavoritten Vinn Diesel mener vi dog kan få store problemer med vårt friske førstevalg og vi låser løpet på to hester.

I B-spillet ser det nesten enda mer favorittpreget ut og vi tror fort storfavorittene Arn Jaros og Toumanden vinner (i tillegg til Lomak Crown J. som inngår i begge spill).

Da sier det seg selv at de store premiene uteblir selv med etpar overraskelser i de to øvrige løpene. Vi velger derfor å satse på samlebonger.

Suksess:Nettavisen spilte inn 75.000

Svake V5-felter
Nettavisen er sterkt imot de mange doble V5-omgangene som arrangeres vinterstid.

Selvom Kong Vinter foreløpig glimrer med sitt fravær, er det ikke å komme fra at hestematriellet er dårligere nå enn ellers i året.

Derfor blir det veldig feil å la "utkantbaner" som Leangen, Forus, Bergen og tildels Sørlandet arrangere doble V5-spill. Det betyr jo at disse banene må være i stand til å lage hele åtte løp med V5-status.

Det har vi sett gang på gang at disse banene ikke har gode nok hester til, og resultatet blir at løp med altfor dårlig kvalitet inngår i det populære ferdighetsspillet. Ofte blir feltene tynne og gjennomsiktige med relativt få vinnerkandidater og mange sjanseløse hester.

Poengjakter eller lavgrunnlagsløp med hester folk knapt har sett i banen tidligere, skal etter våre begreper heller ikke inngå i V5-spillet. Det er isåfall med på å omgjøre V5-spillet til et bingoprodukt, og det mener vi blir feil.

Utifra terminlisten for 2007 er vi redd for at veldig mange doble V5-omganger på de nevnte baner vil være av svært dårlig kvalitet de kommende måneder.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin