Slik vinner du penger i kveld

Se eksperttipsene før V5 på Forus.

Klikk her for grundige analyser og tips til V5 A på Forus
Klikk her for grundige analyser og tips til V5 B på Forus

Kveldens doble V5-omgang på Forus får Åsbjørn Tengsareid som en av de tobeinte forgrunnsfigurene. Den velkjørende rogalandingen har hester i favorittsjiktet i flere av løpene. Hans aller beste sjanse er nok Jolly G i V5-2A.

Nær sagt som vanlig er det en del klare favoritter på Forus. Denne gangen blir Brave Man tung favoritt. Som så mange ganger tidligere er dette løpet satt som dagens sjette, og dermed inngår han i begge V5-spillene. I våre øyne bør slike favoritter bare være med i et av V5-spillene for å øke vanskelighetsgraden for spillerne.

Her finner du Nettavisens travmagasin.

Større omsetning
Vi tok en prat med sportsansvarlig på Forus, Lisa Kristin Johannessen, om blant annet dette.

- Så vidt jeg vet er omsetningen større når vi har slike kjente hester som Brave Man i V5’en. Om de bør være med i begge, kan sikkert diskuteres, sier Lisa Kristin Johannessen, som begynte som sportsansvarlig på banen 1. desember i fjor.

- Jeg trives veldig godt i jobben. Det er flere utfordringer. En av de største er å skrive ut løp som flest mulig blir fornøyd med.

Lisa Kristin er 21 år, og trives godt i et mannsdominert miljø.

- Å være ung jente i en slik jobb går veldig bra. Jeg tror bare det kan være en fordel.

Eier hingst
Ved siden av skolegang har hun jobbet litt på Forus tidligere, og travhester har hun holdt på med i mange år.

- Jeg har vært med og trent travhester siden jeg var 12 år. Nå har jeg en 2-års hingst etter Egon Lavec, som jeg eier halvparten i, og trener. Han ser lovende ut, men det sier vel de aller fleste om unghestene sine.

- Hvilken erfaring har du med å skrive ut løp?

- Jeg har ingen erfaring med det fra tidligere, men har fått opplæring. Jeg skriver ut forslag til løpene alene, og så er blant annet daglig leder Kåsen med og ser over. Trenerne kan også komme med innspill til løpsutskrivingen.

- Hvordan blir været og baneforholdene på Forus i kveld?

- Jeg har ikke snakket med banemannskapet ennå, så de forholdene kan jeg ikke si noe om ennå. Det har regnet mye her i det siste. Akkurat nå er det oppholdsvær, men det blåser friskt og er 9 plussgrader
HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin