Slik vinner du penger i kveld

Nettavisen lanserer en frisk banker som vi har stor tro på i kveldens doble V5-omgang på Jarlsberg. Les tipsene og spill her.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Jarlsberg.

Her finner du Nettavisens tips til V5B på Jarlsberg.

Vi tror det kan være fine penger å tjene på Jarlsberg i kveld. Kveldens klare spilleobjekt kommer ut i V5A. Hesten kommer ut etter pause og står med tre uplasserte i raden, men formen er langt bedre enn som så.
Her kan du lese hvorfor vi tror hesten vinner.

I V5B blir Frekken klar favoritt, og vi tror han har en god sjanse til å ta årets fjerde seier på fem starter. Et par av de andre løpene er imidlertid åpne, slik at det kan være penger å tjene selv med storfavoritten "i boet".

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

I morgen er det forøvrig en meget spennende V75-omgang på Bjerke. Løpene virker åpne, og det kan fort bli millionutbetaling igjen. Forrige helg ble utbetalingen for 7 rette gedigne 32,7 millioner kroner. Nå er en ny jokerpott aktivert, og det ligger dermed ca. 24 millioner til en eventuell alenevinner.

Tips og kuskekommentarer til V75-løpene finner du på Nettavisen fra fredag ettermiddag.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin