Slutt på uflaksen for Limerick?

Foto: Hesteguiden.com

Han har hatt mye uflaks den siste tiden. I dag tror vi Limerick klarer brasene i lunsj-V5 på Bjerke.

Klikk her for V5-forslag
5 Limerick (V5-1) er i solid form. I dag skal han ut i montèløp på Bjerke. Han har hatt uflaks i sine siste løp med sulky. Nå er det travritt som gjelder. Han er lynrask fra start og god til å forsvare seg. Vi tror han leder hver meter sammen med dyktige Mette Nyløkken. Telemarkingen er en bankerkandidat. For de som garderer er 3 Pascal og 4 Black Rubin aktuelle. Pascal vant sist og var bra da. Skal dog ikke gjøre for mye selv. Black Rubin stod for en bra prestasjon til bronse i Skien sist.

Flere tips tirsdag:
Travtips Kala:Leirvåg tror på guttene fra Bergen
Oddstips tirsdag:Thomas tror på Leeds-suksess i Ligacupen
Travtips Forus:Tjomsland dominerer

6 Glady L (V5-2) avsluttet strålende til seier sist. Avsluttet også strålende 24/6. Med et vettugt løp vinner han dette oppgjøret. 5 Non Stop M holder flott form. Tet hele veien nest sist, mens hun avsluttet bra i hardt selskap i den siste starten. 4 Gittan Pride smøg med til seier sist. Er ikke av de modigste, men med smygkusken Gunnar Austevoll er det mulig med reprise fra sist.

Kjøp ekspertkupong fra Sportsspill her

I den tredje avdelingen vinnertippes 6 Duen's Photo. Talentet spratt sist, men leverte en veldig fin avslutning. Feilfritt tror vi den urutinerte treåringen klatrer helt til topps. 5 In Position er best skoløs. Skal ha en bra sjanse i feilfri utgave i dag. 1 Qupid vant et billig løp sist. Kan gjenta fra en perfekt utgangsposisjon. 2 Kings Diamond blir bedre og bedre. Kan vinne løp når som helst og skal strekes tidlig.

Frekk bankerkandidat
10 Min Alfa vinner alle veier dersom kusken satser for fullt. Hoppa gjorde et kjempeløp sist. Hadde trolig vunnet om kusken hadde kjørt mer aktivt nedover oppløpet. Selskapet er ikke av det sterkeste i dag. En frekk bankerkandidat. 5 Prinse Tora kan bedre enn hva hun har vist i sine siste starter. Bør abolutt strekes om man dekker opp favoritten. Lynraske 1 Øylill tar tet, men slipper til den første og beste som kommer da hun av avhengig av ryggløp. Kommer åpningen kan også seieren sitte der. 6 Kvams Troll er feilfritt en het tetkandidat. Med tanke på den korte distansen kan han holde unna. 4 Flammen Stilig er variabel. På en god dag kan han kanskje blande seg inn i striden.

Annonse: Øivind Grøstad/Rolf Lerum med spennende menyer tirsdag

7 Apollo Håleryd (V5-5) er den beste hesten. Han havnet feil til sist, men hadde fin fart over mål selv om han havnet uplassert. 1 Moutain Beauty skal utstyres med hele skylapper. Får normalt den rette tenningen og drar i vei. Kan holde unna om hun orker. 10 Tour De Paris er mye bedre enn raden. Feilfritt duger hoppa alle veier. 4 Crown Va Bene vant fire løp i fjor, men har ennå tilgode å vinne denne sesongen. Han holdt farten flott til tredje. Kan ta årets første i dag. Øvrige seierskandidater er 12 Staro Darling og 11 Grand Madame Ruth om det skulle klaffe fra vanskelige startspor.
Tast her for V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her .