Klikk her for våre V5B-forslag
10 Slutt (V5-5B) er den beste hesten i finalen. Vi tror han runder alle i et billig selskap. Det argreste konkurrenten 7 Anders Knekten står langt ute. Vi synes Slutt var svært positiv i årsdebuten sist og tror han kontrollerer dette oppgjøret.

10 Rinde Kos (V5-1B) var god på Sørlandet sist der han avgjorde etter løp i posisjonen utvendig for ledern. Det så ut til å være mer å gå på den dagen. 2 Rigel Storm var positiv sist der han nærmet seg Tranmælsgutt i sluttfasen. Liker distansen bedre nn de fleste i feltet og skal strekes. 3 Lill Ronja er variabel. På en god dag kjemper hun i fremste rekke. 1 Spang Jotroll gjør årsdebut i ny regi. Kan vinne på direkten. Ellers er vi litt spent på hva 6 Hovselden kan utrette etter løpsopphold. Han har farten inne og kan ventes forbedret. 4 Vorset Martin er også en av flere outsidere om han unngår galopp.

Trykk her for Sportsspills eksperttips


Hadde 4 Spirit Of Gulema hatt et annet spor hadde vi bankertippet vallaken. Selskapet er veldig enkelt og trolig er det bare en dårlig start som kan spolere sjansene fra det trange sporet. 6 Eyeformoney L kan lede hele veien. Han er rask ut på volte, men formen er litt usikker. 2 Reds Touchman var svak sist etter at han overtok teten tidlig. Her er motstanden enda lettere. Tilbake i form bør han kjempe om seieren. 7 Meadows Kruzer vinner sjelden, men har ok form og gikk bra i et amatørløp sist.

Annonse: Kr 55.000 innspilt i juni

6 Super Rolly er startrask. Fra tet må det være snakk om en god sjanse til å vinne V5-3B. 1 Mazetti er også hurtig, men vi tviler litt på at han kan holde favoritten ute. 7 CC Westside møter bortsett fra de to favorittene et enkelt selskap. Er mye bedre enn raden og skal ikke dømmes bort på forhånd. 5 Wera Laylock kan trenge løp etter pause, men traver hun mot sitt beste er hun aktuell. 4 Why Not A Winner er heller ikke ueffen i et løp med mange "gamle" hester.

Ingen kan slå en feilfri 4 Dorado. Han er god fra start når han løser, men det har også skjedd at han tar til å galoppere når bilen slipper feltet. Vi garderer derfor den store favoritten. 5 Lime Halbak er bedre enn raden. Kan kjempe helt i toppen feilfritt. 10 Crystonian står ille til, men med posisjonsklaff er han kanskje den hesten som er nest best i feltet på kapasitet.

Trykk her for V5-tips.