Smaker av fugl

Oddsen på hesten vi spiller i Dagens Dobbel er meget forlokkende, og da tar vi sjansen selvom det ikke er noe sikkert stikk.

Klikk her for Nettavisens DD-forslag

11 Undulat Hornline er en meget sterk hoppe som gjør sin andre start for hjemmetrener Øystein Tjomsland. I debuten feilet hun som godtgående, men kom sterkt tilbake og beviste at formen er påplass. Fra tidligere vet vi at det handler om en hest som er klart god nok til å tukte kveldens motstandere - i jakten på årsseier nummer fem. Fra et tiltalende springspor kan muligens Tjomsland gi henne et offensivt opplegg og evt. komme tidlig frem til de tre strekhestene. 5-åringen har vist at hun takler tøffe reiser tidligere, men uansett løpsopplegg er det en fin sjanse feilfritt. Det er flere gode hester i feltet, men vi har feeling for Undulaten som gir fin valuta i lukene.

Når to duellerer...
I den første dagens dobbel-avdelingen får den startkjappe duoen 6 Quantum Express og 7 Flipper Filiokus nesten all oppmerksomhet. Det er snakk om to gode travere, men det ligger litt i kortene at de kan kjøre løpet opp i hendene på en god betalt tredjehest. Førstnevnte kommer dessuten ut etter pause, mens Flipper aldri har vært til å stole på.

Vi velger derfor å ta med to gode spurtere i 3 Sugarina Land og 10 Beban Håleryd. Førstnevnte holder fin form og står perfekt inn i løpet. Her ligger det an til sparereise, og Superina Land-avkommet kan fort snyte alle om luken kommer. Beban er en meget lovende 3-åring som var tidlig fremme og vant to løp som toåring. I år har det svingt litt i prestasjonene, men på sitt beste er Tjomsland-traveren klart god nok. Det beviste han bl.a. da han vant på 14.4 full vei og slo kveldens favoritt nettopp her på Sørlandet tidligere i år.

Dobbel Tjomsland?
Selvom omsetningen enda ikke har rundet 60.000 kroner er det ganske klart at oddsene mot vår DD-banker blir svært fine. Snaue 20 i odds mot den klare favorittduoen, mens man mot Beban Håleryd har en dobbelodds på hele 51 - en dobbel Tjomsland til over 50 ganger på hjemmebane er vel ganske uvanlig. Skulle Sugarina lure alle venter godt over 100 ggr pengene - vel å merke foreløpig.

Vi har satt opp to 4 rekkers-forslag til hhv 100 og 400 kroner.

Spillene kjøper dere i den gule spillboksen til venstre. Husk at Nettavisen har et overskudd på ca 8000 kroner på de minste spilleforslagene etter over 500 avlagte spill i år - der bl.a. flere meget solide Dagens Dobbel-spill har bidratt.