Gå til sidens hovedinnhold

Smeller igjen?

Nettavisen spilte inn 380 000 kroner i Drammen i går, og sist det var kjøring på kveldens arena Biri, spilte vi inn over 100 000 kroner!

Nettavisens sportspillsredaksjon som kjent ikke så begeistret for favoritter i verken trav eller i fotball, og vi liker å spille itt outsiderbetont. Det hjalp oss lite til lørdagens V75-løp på Bergen travpark og vi endte opp med svært dårlig betalte seksere og femmere. Men lørdag kveld tok vi vårt monn igjen og vel så det under jackpotomgangen i V65-spillet på Drammen.

Tipsansvarlig Kurt Leirvåg skjønte at det var penger i gjære og la derfor ut et andelsspill i fire andeler til 1500 kroner andelenRikstotos andelstorg Eksperten og solgte det kjapt ut. De fire andelskjøperne kan i kveld glede seg over at drøye 90 000 kroner kom inn på konto til hver av dem. Seks rette ga pene 328 657 kroner og plusser man på 25 femmere ble det 361 0077 kroner tilbake. Nettavisen er stadig med i kampen om de store pengene. Og noen ganger det vel unt at de som satser litt ekstra får avkastning.

Men det var flere andre lag som virkelig var nære. Et andelslag i seks andeler a kr 500, røk kun på sjettevalget 6 Vetla Stjerna i V65-3. Andelskupongen hadde markert for fire hester i dette løpet, mens Leirvåg selv hadde rangert Vetla Stjerna som femtevalg på systemoppsettet. Totalt var det åtte andelslag utenom systemet som fikk en eller flere femmere i Drammen lørdag kveld og totalt spilte vi inn ca 380 000 kroner i Drammen lørdag kveld.

Nok om det, søndag står vi foran en herlig spillesøndag. Det starter altså opp med V4 og V5 fra Jägersro galopp i Malmø og fortsetter med jackpotomgang i V64-spillet fra Solvalla der det ligger 1.102.292 SEK ekstra i sekserpotten, som er Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvissons hjemmebane. Og ikke nok med søndag kveld venter det hele 714 771 kroner ekstra i sekserpotten når Biri byr på fest søndag kveld i V65-spillet.

Sist det var kjøring på Biri (forrige fredag) spilte undertegnede inn over 100 000 kroner på andelslagene på Eksperten (et av lagene på fire andeler a. kr. 500 suste inn til en utbetaling på over 60 000 kroner, og i tillegg ble det en drøss med femmere på de øvrige andelslagene), og da satser vi på ny suksess, på en landets beste baner å spille til (stort sett alltid gode utbetalinger ved Mjøsas bredder), på Biri i kveld.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl. 18.00
V4 kl. 19.06
DD kl. 19.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Neppe vært bedre!
Nei, formen er helt på topp på 3 Solberg Rasken som kommer ut i et sprintløp for kaldblodshester i V65-finalen, og vi tror 6-åringen dundrer til tet i kveld. Han har stått i mye dårlige spor (bakspor hele veien), men tidligere i karrieren, var han kvikk fra start. Sporet er perfekt i kveld, og vi bankerspiller formbomben.

Lome Elden-sønnen fikk full uttelling for sin fine form ved å vinne et langløp på 29.8 i den siste starten, og utstyrt med yankeevogn for første gang, så hesten lekker ut den dagen. En kjapp sprint er neppe noen ulempe (sprintet 27.6 som best), og vi tror han kan gå en lav 26-tid på en sprint i kveld (blir i så fall lei å slå).

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi står på to
I et sprintløp for kaldblodshester i den fjerde avdelingen står vi på duoen 1 Valle Tor og 12 Torsby Balder, og førstenvnte er snakk om hesten å fange i fra tet til slutt. 4-åringen til dyktige Kjetil Helgestad kommer tilbake etter litt pause og behandling, og treningsrapportene er gode (skal kunne gå ned mot 30.0).

Det er viljen det står på hos Moe Odin-sønnen, men på en god dag, leder han rundt om. Fartsressursene er veldig fine på sistnevnte, og når det kun er to hester på strek, trenger ikke baksporet på 20 meter tillegg å bli så galt. 5-åringen vant på 30.7 full vei i den siste starten, og han sprinter trolig en 29-tid i kveld.

Vi dropper da favorittene i dette løpet, og da snakker vi om duoen 4 Røeds Tøffen og 10 Spang Molvin. Førstenvnte holder fin form (sølv i de to siste løpene på 32-tallet full vei), men vinnerviljen er ikke veldig fremtredende på ham. Vi tviler på at sistnevnte kommer seg feilfritt rundt på en kjapp sprint (håpløst usikker).

Hva med vinnerviljen?
I et stayerløp for varmblodshester i V65-3, ligner det en skreddersydd oppgave for 2 J.C. Royal, og 3-åringen bør han topp vinnersjanse i kveld. Dog ikke vunnet løp så langt i karrieren, og faktum var at han var nærmere vinneren Mohita ut i oppløpet sist, enn han var i målgangen (han fikk sølv på 17.9 full vei).

Vi stiller da et spørsmålstegn ved fighteregenskapene til Holm-traveren, og da velger vi å gardere. En hest som nesten ikke er rødt i totoen med sine lusne 1 % av innsatsene på seg er 12 Tartarious, men den hesten er bedre enn raden. Solid til tredje på 16.5 full vei tredje sist, men siden har det blitt stang ut.

Ny kusk Geir V. Gundersen er spennende nok, og vi krysser på alle bonger! Nærmer seg en seier gjør 8 Tarndon (god til sølv på 17.2 full vei sist), og seieren kan kommer i kveld. Klart slått av 2 J.C. Royal var 10 Kosmos Dream sist, men sistnevnte kan være kraftig forbedret med løp i kroppen etter litt pause.

Kommentarer til denne saken