Gå til sidens hovedinnhold

Snadder blir servert til lunsj

To mulige SKRELL som du vil like infoen på! Går det kanskje mot en flying start på den nye uken?

Lerum med solide V75-tips på Klosterskogen 21. november - tok du rygg?
Alt av V75-bonger satt denne lørdagen, og det ble servert meget gode V75-tips. Den lille bongen til Kr.180 satt som et skudd, og betalte ut Kr.2 902,-. Mjølner Røder (7,5%) og Always on Time (19,1%) stod begge først på ranken, og følgende info ble servert:

V75-1 : 6 Mjølner Røder – Har fått et løp i kroppen etter pause, og Mjølnerød har matchet sin springer perfekt inn mot denne oppgaven. I kriteriet fjerde sist så var den et hode bak 9 Grisle Tore GL over mål, og er altså nå 20m billigere ute. I det samme løpet slo den 8 Grude Elling, og stod også likt med 7 Kavaleren. Nå kan det være duket for seier igjen, og vi iler til med tipsnikken!

V75-4 : 3 Always On Time – Her er det bare å lukke ørene for alt snakk om taktikk, og om hva de skal gjøre med Always On Time. Her har garantert Vidar Hop en plan, og det er å blåse til tet for så å slippe. Solgte seg meget dyrt fra tet sist, og det vitner om toppform. På lørdag vil det være sjokkerende om man ikke satser på rygg leder (skal ha rygg over denne distansen mot eliten), og deretter komme på siste indre. Vi tror MYE på et slikt opplegg, og vi er klart inne på at det kan da ende med seier. SE OPP!

Lerum med ny V4-fulltreffer i lunsjen - denne gangen til Örebro 19. november
Undertegnede traff igjen godt i lunsjen, og igjen var det systemet (fire andeler a Kr.500) som suste inn. Utgang på godbiten Enzo AM (2-valg) var grunnen til at vi kom til utbetalingslukene. Nå ble V4-utbetalingen herlige Kr.13 861,-

Lerum med V4-suksess på Färjestad 16. november
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som spikret. V4-utbetalingen ble meget fine Kr.13 954,-. Hovedgrunnen til at systemet satt var at vi spilte SINGEL UTGANG på 3-valget Kadabra Bolets.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Bergsåker sparker i gang en ny uke, og vi er som vanlig på hugget direkte! Et par virkelig spennende objekter er jobbet frem i denne lunsjomgangen, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V4-1 : 6 Hönn Blesa – Har fått to løp i kroppen etter pause, og har funnet formen nå. Avsluttet meget sterkt sist, og knep seieren. Viste da 26,3 s 800m. Er LYNRASK fra start, distansen nå er den riktige, og grunnlagsmessig kan den nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. PASSES!

V4-2 : 7 Albert Zonett – Her er det relativt jevnspilt, men vi føler det er STOR forskjell på hestene, og går tynt. Vår soleklare ide, og alternative banker er i toppform. Galopperte sist, og ble livredd når Dunder dro ut proppene. Feilet da som helpigg ned mot siste sving. Gangen før vant den enkelt fra dødens. Elsker denne distansen, og vi må bare tro MYE på denne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 1 Dory Hall – Dette er ingen dum hoppe, og den kan skrelle om den leverer på topp. Ble forstyrret til galopp sist, og tapte MYE. Kom knallsterkt tilbake på en elendig bane, og varslet toppform. Glem heller ikke det løpet den gjorde fjerde sist. Gikk da en strålende sluttrunde i sporene/dødens, og kom altså i mål på 15,3/2100ma etter å ha gjort all jobb selv. Går den 15 fra strek nå, ja, da skal sjansene være gode…

V4-4 : 2 Rossi Palema – Har blitt ekstremt forbedret etter at man festet på en BIKE, og den var igjen knallgod til seier sist. Er lynrask fra start, og her blir det normalt gratis tet. Favoritten er motivert i finalen.


Kommentarer til denne saken