Søndag er det dags

Creek's Brave med sin trener Frode Husbyn.
Creek's Brave med sin trener Frode Husbyn. Foto: hesteguiden.com

26. mai bankerspilte Nettavisen kapable Creek's Brave på Leangen, men da endte det i startgalopp. Søndag tar vi ny sats i V65-spillet på Leangen.

Sportspills meny søndag
V75 Kalmar (merk spillstopp kl 14.30):Kalmar byr opp til dans

V65 Sørlandet:Rex'en er tilbake
VM-tips 1:Ronaldo må prestere i kveld
VM-tips 2:Russerne demmer opp for Belgia
Tippekupongen:Favorittene sjangler
Oddstips:Siste 1. divisjonsrunde før ferien

Først noen ord om lørdagen, der mine V75-tips endte opp med smuler. Men marginene var ikke meg. I V75-4 stormvarslet jeg for 7. valget og 1,4 prosenteren 1o Seaborn Simona og det var mer enn riktig. Hoppa kom akkurat for sent til å snyte dunderfavoritten Thai Broadway for seieren.

Klikk her for målfoto av V75-4.

I tillegg hadde jeg klare førstevalg på 2. valget Cahterine's Cavalli i V75-2 og 3. valget Eigelands Jokeren i V75-3. Hadde Seaborn Simona vunnet i V75-4, hadde Nettavisen landet gevinster for over 700 000 kroner lørdag. Det er små marginer i denne sporten, men det var kjipt å være så nære i går.

Etter en flott travkjøring i Orkdal fredag kveld og etter en strålende V75-omgang på Leangen lørdag, er det NM for travtrenere som er hovedattraksjonen når Leangen skal avslutte sin midtsommerhelg søndag. En søndag som ellers byr på V75 fra Kalmar og en V65-runde fra Sørlandets travpark søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Starttider søndag:
V65 Leangen kl 13.40
V75 Kalmar kl 14.30
V65 Sørlandet kl 18.00

NM for travtrenere gå tradisjonen av på Leangen og etter at de to første NM-løpene på Leangen bla avviklet lørdag, er det seks avsluttende løp denne søndagen. Fire av løpene er inkludert i V65-spillet, som i tillegg kan by på et herlig treårsløp for kaldblodshester og ikke minst del to av Trøndelagspokalen som fikk se en overraskende vinner i Särpefanten i Orkdal fredag i del en. 

Revansje nå?
Undertegnede var ikke i tvil om bankeren denne søndagen. 5 Creek's Brave i V65-2 utstyres med Åsbjørn Tengsareid og hesten som leverte en strålende opphenting etter galopp 26. mai på Leangen har en ypperlig oppgave på papiret denne søndagen. Creek's Brave har trukket et flott femtespor bak bilen og bør slå denne gjengen. Litt galopprisiko er det nok,men ikke veldig stor og rutinerte Tengsareid bør passe godt som kusk. Banker i V65-2.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Fantastisk treårsløp
Kun seks hester er på plass i Alm Rau Jos æresløp i V65-1 som er et treårsløp for kaldblodshester. Men kanonene er på plass og både 4 Jærvsørappen, 6 Smedheim Solan og 1 Nordby Hugin får plass på mine V65-forslag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Särpefanten kan vinne igjen
Selv om jeg bankerspilte storfavoritten 2 Gylden Balder i V65-6 i Orkdal fredag, hadde jeg en magefølelse av at han kunne tape. En strålende opplagt 5 Särpefanten tok teten og vant egentlig uforskammet enkelt. Søndag er det sprint og startraske Särpefanten får trolig tet (Stian Eilefsen signaliserer ryggløp med 3 Norheim Faksen). På mine to minste V65-forslag betaler jeg for 2 Gylden Balder og 5 Särpefanten i V65-6, men jeg tar meg også råd til 3 Norheim Faksen på det største V65-forslaget.