Søndag er det fest i Lunden

Foto: hesteguiden.com

Danske Charlottenlund er åsted for søndagens V64 og det er strålende løp på rekke og rad

Sportsspills meny søndag:
Dobbel V5 Bergen: Hauge slår alle rekorder
Oddstips 1: Start med redusert mannskap i Bodø
Oddstips 2: Rosenborg får på kjeften i Molde
Tippetips: Sogndal må vinne

Tippeligaen: Skaderapport

Premier League: Skaderapport

De norske hestespillerne får aldri anledning til å holde den såkalt hviledagen hellig. Norsk Rikstoto tilbyr V4-spill til Täby (galopp) søndag og fortsetter med en flott V64-omgang fra Charlottenlund travbane i Köbenhavn. I Harstad skal det spilles enkel V5 på sen ettermiddagen, mens Bergen travpark får gleden av å avrunde denne søndagen med dobbel V5.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Charlottenlund
V65 kl 15.10
DD kl 16.40

Det er altså storløp på rekke og rad når Charlottenlund travbane i København byr opp til fest denne søndagen og med en rekke tilreisende gjester fra Sverige er det svært høy sportslig kvalitet på dagens stevne. Vi finner vår V64-banker i V64-5 der ei svensk hoppe får tillit.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kusk i storform
6 Conchita Exclusive er ei herlig travermerr som kom ut etter en liten pause nå sist på Åby og så meget fin ut i et løp som ble vunnet av svært gode Aristocat Boko (galopperte som klink vinner i den siste svingen i V75-2 på Jägersro lørdag). Nå er rapportene fra trener Carl Otto Göransson at hun trener meget fint etter det løpet og at Johnny Takter kommer til å klinke til fra start i håp om tet. Er fryktelig rask fra start denne Coktail Jet–datteren som normalt vinner dette løpet bare hun kommer seg foran. På innsiden står raske Pif som kan løse en bit, men vi blir litt overrasket om hun klarer å holde ute vår banker på startsiden.

Treneren har full form på stallen ( Wiss Rambo – vant lett fra tet på Jägersro i V75-6 lørdag) og med Johnny Takter som er i kalasform som kusk og "alltid" vinner løp på Lunden setter vi vår lit til Conchita Exclusive som vår V64-banker søndag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Navnet skjemmer ikke
4 Paris har en fryktelig stor kapasitet, men hun er usikker noe som raden viser. Nest sist på Jägersro leverte hun et svett løp der det ble galopp i første sving og tapte mye på galopp. Var allikevel med i seierskampen når Ganymede–datteren påny galopperte midt på oppløpet. Med kun fire hester på strek i dette langløpet så bør hun komme seg feilfritt ut fra start og klarer Arvid Olsen akkurat det så er teten innen rekkevidde. Fra den posisjonen minsker galoppfaren og selv om det er konkurrenter som 9 Yewish Boko og Local Conch i feltet så må de være på topp for å slå en feilfri Paris. Tredjevalget i V64-2 skal med på alle seriøse bonger denne søndagen.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Det kan bli perfekt
9 Please Perfect nærmer seg toppformen for de siste prestasjonene har vært meget bra for Juul–traveren. Nest sist var han imponerende når han vant fra tet på Jägersro, mens sist så spurtet han meget fint til andre bak gode Osbourne som han også møter denne gangen. Bakspor gjør det hele litt sjanseartet, men bare det blir tempo i løpet så tror vi Ens Snapshot–sønnen har en fin vinnersjanse for det lyser form. Blir fjerde/femtevalg i spillet i dag og det er fin verdi i denne femåringen søndag.