Søndag er det galopp igjen

Elione Chaves hadde et flott 2014 og rir flere betrodde hester på Täby søndag.
Elione Chaves hadde et flott 2014 og rir flere betrodde hester på Täby søndag.

Etter 14 dagers julepause, blir det galopp fra Täby galoppbane hver søndag i januar. Nettavisens galoppeksperter har gjort analysene.

Sportspills meny søndag:
V64 Ørebro: Store kroner på gang?
Odds Tour De Ski: Heidi vil være med
Odds Tour De Ski: Petter er for stor favoritt
Odds Hoppuka: Rune har noe stort på gang
Oddstips hockey: Frisk tar VIF også
V65 Harstad:
Nye eventyr med HC

Denne artikkelen er tilrettelag av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Etter to ukers julepause for galoppen, blir det fra og denne søndagen søndagsgalopp fra Täby galoppbane hver søndag i januar. Nettavisens galoppeksperter hadde stor suksess med sine tips gjennom fjoråret og håper på å opprettholden den trenden i 2014. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er ikke så mange galopphester i løpsform for tiden, og derfor er det kun fire løp og V4 søndag. Våre eksperter velger som ofte før i V4-spillet å spille bankerfritt og går tynt i de to første løpene. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger av Birger og Morten

V4-1 er årets første galoppløp i Skandinavia. De to beste før jul var 2 Mr David og 4 Earth Hour. Fredrik Janetzky og Aase Marie Brown rir de to favorittene, de to lærlingene som kjempet om championatet. Vi står på disse to på våre spilleforslag på Nettavisen, men på de større kupongforslagene på Eksperten betaler vi også for 6 Govinda og 8 Spykes Bay som tidvis vært på høyden, mens rapportene fra de øvrige er mindre gode.

Også i V4-2/DD-1 tror vi mest på en duo. 5 Flaming Glory og 1 Purpurheart er nettopp blitt tre år, og deres siste start var gode prestasjoner. Vi tar også med 9 Dolorous, som gikk et par gode løp i England i fjor.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


De to siste avdelingene er åpne. I V4-4 er 7 Born My Way vår favoritt. I skrivende stund er det veldig jevnspilt, så vi er usikre på hvor han havner på rankingen. Men han skal i hvert fall regnes tidlig, synes vi.