Søndag spiller vi Carlos

Carlos Lopez (her på Zogis) rir Nettavisens V4-banker på Täby galoppbane søndag.
Carlos Lopez (her på Zogis) rir Nettavisens V4-banker på Täby galoppbane søndag.

Nettavisens meget dyktige galoppeksperter melder om en herlig vrien V4 og V5-omgang på Täby galoppbane søndag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi står foran en svært spennende søndag med galopp fra Täby, V64 fra Årjäng med en rekke norske hester på farten. Til kvelden skal Nettavisens nye travekspert Rolf Lerum forhåpentligvis geleide våre lesere mot gevinster på en av sine favorittbaner Sørlandet som byr på internasjonal V65 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

På Täby er det både V4 og V5 denne søndagen og denne søndagen har Nettavisens galoppeksperter en banker å by på i V4-spillet som jevnt over har vært vrient på Täby det siste halvåret. 

Gode treåringer møtes i V4-2/DD-1 på Täby søndag. Vi ble mektig imponert over det løpet 6 Arabda presterte i sitt første løp i Skandinavia for en måned siden. Tre av morgendagens konkurrenter var alle langt bak, så hvis Arabda går som sist, skal det ikke være snakk om saken. Og vi bankerspiller i V4 og DD-spillet. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Selv om det skulle bli favorittseier i V4-2, kan det likevel bli pene penger. De tre øvrige avdelingene er meget krevende, så vi tviler på om det blir småkroner til utbetaling.

Etter V4 kommer V5. Det er en minst like stor utfordring, så her kan det bli en hyggelig sum å få med seg. Vi spiller uten banker, men tror at V5-2 kan være løpet å gå ned i. V5-3 er bøygen, hvor heldekk virker fornuftig.