Søndagens travmeny

Den siste spilledagen i uken byr på topp hestesport med det svenske kaldblodskriteriet på Dannero samt Norsk Derby på Øvrevoll.

Vi har lagt ut et trippel-forslag (spillestopp kl. 16.00) til Svensk Kaldblodskriterium i det niende løpet på Dannero, og til Øvrevoll har vi innhentet eksterne tips denne søndagen.

Dannero

Program.

Klikk her for hjemmesiden.

ATG`s forhåndsinfo finner du her.

Nettavisens trippel-forslag kjøper du her.

Øvrevoll galopp

Komplett løpsprogram

Hjemmeside

Tips fra baneprogram

Disse kan du kjøpe her.

Artikler hentet fra Norsk Rikstoto:

Du kan bli galoppekspert

Derbygaloppen

Jackpot i V65 på Øvrevoll

Amatørløp og Laides Cup

Derbyfeltet 2008

Derbyvinnere på Øvrevoll

Haugens Derbytropp

Norsk oppvisning i Derby?

Internasjonal utfordrer i Sveaas

Slik gikk det på fredag og lørdag:
På fredag kom vi kun med et lite V5-forslag til hhv Biri og Jarlsberg. Ingen utteling på disse, og en minus på 256 kroner ble bokført.

På lørdag ble det fin utteling for de som fulgte våre V5-tips. V5-bankeren Laeskog Ronja var totalt overlegen, og våre to største spilleforslag satt klokkerent. Utbetaling for fem rette ble 1.630 kroner, og vi gikk dermed i 1.586 kroner i pluss på våre tre spilleforslag. Litt surt med den lille samlebongen på 90 kroner, der 11 Boreas i V5-4 avsluttet som en vind ute i banen til sølv. Vi hadde da fått nærmere 8.000 kroner for en innsats på skarve 90 kroner... dersom H.C. Holm hadde gitt "gass" 10 meter før!

I V75-spillet innfridde da vår første klare banker for dagen 4 Laeskog Ronja i V75-innledningen på overlegent vis, og en best tenkelig start på dagen. Vår andre banker i V75-finalen 15 Amor Even var "iskald", og vi måtte nøye oss med seks rette på de to største forslagene. På våre tre spilleforslag spilte vi da inn 1.324 kroner, og måtte da bokføre et tap på 380 kroner. Vårt DD-forslag gikk rett i ”bøtta”, og 100 kroner i minus var et faktum.

Totalt på fredag og lørdag gikk vi da 850 kroner i pluss.

Vi sender en gratulasjon til Trav & Galopp-nytt som satte V75`en klokkerent på de to største forslagene sine!