Søndagsgalopp med Chaves

Elione Chaves har flotte vinnersjanse på Jägersro søndag.
Elione Chaves har flotte vinnersjanse på Jägersro søndag.

Nettavisens galoppeksperter spiller bankerfritt når Jägersro galoppbane avvikler V4 søndag og samtidig tar vinterpause.

Sportspills meny søndag:
V75 lørdag: Enorm suksess - 800 000 innspilt
V64 Eskilstuna: Søndagsmoro med Goop
Langrennstips: Er det virkelig kjørt for Johaug?
Skiskytingstips: Sølvvinner som duger
Oddstips 1: West Ham har skjønt det
Oddstips 2: Aston Villa jakter to på rad
Langskudd: Milan blir kraftig overvurdert
Tippekupongen: Europa rundt med tippekupongen

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen og Kurt Leirvåg lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7. I tillegg lanserte han 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester.

Ca 45 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Søndagens meny består av sesongslutt og V4-galopp fra Jägersro galoppbane i Malmø, den består av V64 fra Eskilstuna og den består av en fantastisk spennende V65-meny fra Biri travbane der vi lanserer en banker som garantert ikke blir favoritt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger av Birger og Morten
Det er duket for sesongens siste galoppdag på Jägersro. Neste gang er lunsjløp onsdag 1. april, og det er ingen aprilspøk.

V4-1 er et litt spesielt løp, hvor 2 Up Up Euphoria og 4 Rosehill går 500 meter lenger enn de pleier. De har prøvd tilsvarende distanse et par ganger før, men det har ikke vært noen suksess. De står fint til vektmessig, men vi setter et par andre foran, som vi vet står distansen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V4-3 er duoen 10 Nelson jr og 7 Banksy klare favoritter. Begge er nok med i toppen, men vi vil varsle for 2 Verbal Honesty. Gikk flott for tre uker siden etter lang pause og er når dette skrives lite spilt.

Totalt er det nokså åpent. Det blir nok firesifret på V4, og går det litt ut, er ikke femsifret så langt unna.