Søndagsmoro fra Sverige

Foto: Hesteguiden.com

Skrellbanen Mantorp er vertskap for søndagens V64-kjøring fra Sverige, og Nettavisen jager førjulskroner før mandagens V75 fra Solvalla.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Noen dager før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe, og vi nordmenn får spille til ekstra V75-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

Se opp
Søndag 8. desember ble det megasuksess for Nettavisens nye travekspert i Sverige Patrik Fernlund. Hans største V65-forslag på Nettavisen gikk inn med en gevinst på 70.888 kroner, og ti av hans andelslag på Eksperten betalte tilbake fra 70.888 til 138.192 kroner. Totalt spilte Patrik inn 959.186 kroner for Nettavisen og Sportspills trofaste travspillere den dagen, og ingen tipsleverandør på Eksperten har hatt en større samlet utbetaling til et enkeltstevne. Mandag 22. desember er det ventet over 50 millioner kroner i V75-omsetning på Solvalla og Patrik har jobbet steinhardt med denne omgangen hele den siste uken.

PS. Til V75-løpene på Solvalla kan du allerede nå kjøpe andeler på Eksperten. Andeler kan kjøpes i priskategoriene 50, 100, 200, 300 og 500 kroner. For dere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med systemandelslag der pris per andel er kr 1000, 2000 eller 3000

Klikk på denne lenken for å kjøpe andeler på Eksperten til V75-løpene på Solvalla mandag 23. september

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag er det lunefulle Mantorp som er vertskap for V64-omgangen og Patrik værer penger. Samme Patrik melder for øvrig om en vanvittig spennende V75-omgang fra Solvalla mandag. Den samme omgangen omsatte for drøye 50 millioner kroner i fjor, så det vil være gedigne penger å spille om.

PS. I Norge er det V5 fra Harstad søndag ettermiddag og ikke minst en flott internasjonal V65-omgang fra Sørlandet søndag kveld.

Innleveringsfrister Mantorp søndag
V64 kl 15.10
DD kl 16.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Vurderinger av Patrik Fernlund
Spiken:
9 Good Speed (V64-3) är en mycket bra häst för klassen och han såg formstark ut senast. Ska vara redo för seger nu och spikas på V64!

Luringer:
14 Breezer (V64-2) är en rejäl och bra häst för klassen och strular det inte under vägen kan han slå storfavoriten 1 Daredevil N.L. här.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under
10 Ballero (V64-6/DD-2) har visat fart och kapacitet som räcker för det här loppet om han får de rätta ryggarna och det är min spik på dagens dubbel.