Snittpremier på 80.000 kroner

Foto: Hesteguiden.com

Det er voldsomme utbetalinger på Øvrevoll om dagen, og våre tipseksperter er i kanonform.

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
V4/V5 Romme:Nettavisens fredagssuksess
V64 Kalmar:Kenneth fikser fredagscashen
V75:Kurt og Håkon jager 25 millioner

Denne artikkelen er tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

På Jägersro på søndag ble det utbetalingsfest, selv om Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen måtte opp på forslagene på kr 1500 og oppover på Eksperten for å fange seks rette. Seks andelslag gikk inn med en utbetaling på ca 21.000 kroner, og totalt ble det ca 135 000 kroner innspilt på Jägersro.

I V4 på Täby onsdag var det ikke like store premier, men Birger og Morten gjorde uansett jobben. Samtlige andelslag på Eksperten og tipsforslagene på Nettavisen gikk inn med gevinst. Dermed har vår galoppduo spilt inn ca 150.000 kroner på sine to siste tipsdager.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Øvrevoll galopp
V5: kl. 16.00
DD kl. 17.00

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!Tipsvurderinger av Birger Christensen og Morten Olsen:

De fire siste løpsdagene har V5 på Øvrevoll gitt i snitt 80.000 kroner, med snaut 40.000 som det laveste og snaut 130.000 som det høyeste. Det ser ikke lett ut denne gangen heller, og i det minste blir det nok femsifret utbetaling.

Bankeren: Soraya (V5-5 nr 10) er klart best på sand og viste formfremgang i siste start. Den eneste seieren kom i november i fjor, så vi satser på suksess i november også i år.

Luringen: Borzakovski (V5-3 nr 3) er trolig oppkalt etter løperen som tok gull på 800 meter under OL i 2004. Har startet lite og var forbedret sist.

V5-1: Vi tror mest på Female Spring og Simian, som begge avslutter sterkt i sine løp. Etter mange fantastiske løp gikk det galt for Mississippi sist, vi synes han bør få en ny sjanse. Løpet er litt skummelt, og det skiller ikke så mye.

V5-2:Touch of Hawk står flott til. Formtall og en god jockey med fire kilo lettelse, det bør gjøre susen. Fearless Hunter er i sitt livs form, må regnes selv med formtall 91. Cassano er god på sand, og duoen til Niels Petersen er heller ikke uten sjanse.

V5-3: Både Court Circular og Heavenly Spiced vant sist og har gode sjanser til en ny triumf. Rapponghi vinner ikke så tett lenger, men dette er et nokså billig løp for banerekordholderen på 1600 meter. Borzakovski er en luring.

V5-4: Uten tvil det mest vriene løpet å vurdere i V5. Schoolgirl vant sist til 35 ganger pengene, og det kan fort komme en smell på ny. Dette må garderes.

V5-5: Vi prøver med banker på Soroya. Red Hearts, Dantolini, Unique Case og Mellon er for oss de neste om man ønsker å gardere.