*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Snoopy gjør deg i godt humør

Christina Lindhardt har en flott mulighet i det innledende monteløpet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Halmstad inviterer til en lunsj som fort kan få deg i godt humør denne lørdagen. Vi byr på en banker som kretsen tror mye på i år...

28.02.15 23:14

Det ble V5-fullklaff på Jarlsberg 27. februar. Nettavisen sin bong på 864 betalte ut flotte 14 947. Sjokket i omgangen, Bjørnemyr Victoria (3,7%), senket dagens tyngste favoritt, men den var med på kun tre hester hos oss. Vi gratulerer så mye.

Bjerke arrangerer lørdag en GEDIGEN V75-omgang med stor sport, og stort spill. Her er det DOBBEL-SYVERPOTT, og vi i redaksjonen er igjen på millionjakt! Kurt Leirvåg har gjort jobben for deg denne lørdagen, og tipsene finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder V4-omgangen på Halmstad så vil nok den gå i "glemmeboken" for folk flest. Vi har selvfølgelig gjort jobben for deg, og vi anbefaler et bankerspill i monteløpet. Christina Lindhardt kommer nemlig ut med deres nye montestjerne i V4-1 - Snoopy D.K. Dette er en hest litt utenom det vanlige, og når vi var i kontakt med den dyktige rytteren fredag kveld så trodde hun at det dreide seg om en klink vinner. Mer info på bankeren finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Halmstad:

V4: 12.45

DD: 13.05

Løp ellers denne lørdagen:V75 på Bjerke med start kl.15.00. Det er dobbel-syverpott fra Bjerke denne lørdagen.

Her er våre objekter til dagens løp på Halmstad:

V4-1 : 4 Snoopy DK – Dette er en kanon under sal, og den taper ikke innledningsløpet på Halmstad lørdag om ikke noe uforutsett skjer. Nå sist så avgjorde den på et bunnsolid sett, og det var mer å gå på. Christina har lyst å være med i de store monteløpene i 2015 med denne, og her møter den rett og slett ikke hester av et slikt kaliber. Vinner normalt sett uansett posisjon, og vi velger å gå ALL IN! Banker!

V4-2 : 10 Ursula Knick – Kommer ut i ny regi, og vi gir den sjansen som et frekt objekt direkte. Er den i nærheten av det som den viste tredje sist, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. Imponerer da veldig med å jogge 15/2140m etter en avslutning i 13-fart. Bjørn Goop opp er alltid et pluss, og vi roper et varsko!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V4-3 : 2 Superfly Effe – Er slett ingen dum hest, og den er litt spennende her. Kom sist ut etter at vintertreningen var gjort unna, og den gjør et STERKT løp etter galopp da. Kom meget bra tilbake etter et uhell i en trang situasjon, og den var ikke tom i målgangen. Hadde nok uansett helt sikkert godt av den blåseren i kroppen, og den skal passes nå.

V4-4 : 9 Filene Va Bene – Kom ut etter pause sist, og den er veldig tapper i nederlaget da. Var med på tøff kjøring underveis, og den fullførte rett og slett knallsterkt. Har den tatt det løpet på riktig måte, og kanskje er enda et knepp forbedret her, ja, da burde sjansene være fine. Sporet er bra, og den kan fort få et betydelig mer gunstig opplegg nå. Spilles!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.