Snur utur til suksess?

Foto: hesteguiden.com

Vi misset en godt betalt V4 mandag på små marginer, men tirsdag er vi forhåpentligvis tilbake på vinnersporet.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Tirsdagen er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og det hele åpnes opp hos Norsk Rikstoto med spill til lunsjløpene på Hagmyren i Sverige og på Bjerke her hjemme.

På kvelden er det V65-spill til Jägersro (jackpot i V65 der med nesten 1,4 millioner ekstra i sekserpotten)hos søta bor samt en dobbel V5-omgang til Momarken her på berget som frister spillerne, og nær sagt som vanlig er Sporstpill på pletten med tips til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Ja, Kurt og Espen var sugen på å bankerspille Finnskog Sjefen og Henrik Kulblik under mandagens V4 i Rättvik. Dessverre så falt valget til slutt ned på Pittypat Hanover i V4-3 og det kostet oss og våre mange lesere mye penger i går. En liten trøst får det være at vi satte opp et andelslag på Eksperten (kalt Kulblikbongen) som ga pene 5 600 kroner i utbetaling.

Og vi minner om at det så sent som torsdag ble flott treff på vårt minste V4-forslag på Jägersro. For en innsats på kroner 124 ble det flotte 917 kroner tilbake. Men under fredagens V4-løp på Solvalla ble det virkelig storeslem. De som fulgte vårt 96-kroners forslag kunne kvittere ut storfine 3 302 kroner og i ettermiddag satser vi på et rent hattrick. Våre trofaste spillere hentet ut 145 288 kroner i gevinster for en V4-omsetning på 16 524 kroner fredag og ingenting er morsommere enn å rane svenskene for så mye penger. Travsporten er brutal i så henseende, men det er bare å legge skuffelsene bak seg og gå på med nytt mot.

Hagmyren er vertskap for V4-travet denne tirsdagen og her klemmer vi til med bankeren direkte. Fra og med denne tirsdagen vil også vår svenske travekspert, Rickard Hansson, bidra med kupongforslag som vi legger ut på Eksperten .

Klikk her for å se Espens og Rickards V4-andelslag som ligger ute på Eksperten

Ei hoppe vi liker svært godt er 5 Roaring Drunk i V4-1, og hun viste flott innstilling i debuten. Viking Kronos-datteren løste strålende fra start i volten den gangen, men måtte slippe teten etter 300 meter kjørt. Ut på den siste langsiden gikk Roaring Drunk ut i dødens på ledende Godiva Ås, og de to forlot resten av feltet. Roaring Drunk viste at dette er ei 3-års hoppe i rivende utvikling ved å avgjøre sikkert til slutt, og hun har stoff i seg til å nå riktig langt.

Hun var ute i et løp på fredag, og hun imponerte stort ved å vinne enkelt fra posisjonen utvendig for gode Global Princess. Roaring Drunk er ei hoppe som er veldig fin å se til i banen, og som legger utrolig med mark under seg. Vi tror Nicklas Westerholm er tidlig å finne i tet med 3-års hoppe, og konkurrentene har nå fått stor respekt for Bergh traveren. Etter de to siste løpene å dømme skal dette være snakk om en solid vinnersjanse, og vi synes dette er snakk om omgangens beste bankerbud.

Tirsdag kveld er det jackpot i V65-spillet fra Jägersro og 1 365 981 norske kroner ekstra i sekserpotten. Klikk her for å kjøpe andel i Espens eller Rickards andelslag til kveldens V65-jackpotomgang på Jägersro.

Innleveringsfrister Hagmyren
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Snuffe dønn overlegent feilfritt
Jan-Olov Persson er kjent for å få fram gode kaldblodshester, og i dag sender han til start kapable 13 B.W. Snuffe i V4-4. Det er en hest med store fartsressurser, men han er samtidig veldig ustabil. H.G. Balder-sønnen galopperte seg vekk i årsdebuten, men varmet strålende før løpene. Han har nå fått en gjennomkjøring i kroppen, noe som skal ha gjort hesten godt.

4-åringen var helt overlegen i seiersløpet på Hagmyren 16/10 i fjor hvor han bare forlot konkurrentene på sisterunden. Vi hadde 29,7 den siste runden, og B.W. Snuffe var alene på målfoto. Han står i et perfekt startspor i dag, og vi tror Jan-Olov Persson kommer til å kjøre offensivt direkte. Dette er en sterk og god hest som tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis, og i en feilfri utgave skal dette være en topp vinnersjanse for tredjevalget i spillet!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!