Söderkvist kan bli tirsdagens lunsjmann

Stefan Söderkvist er blant annet fast kusk på elitehesten Noras Bean
Stefan Söderkvist er blant annet fast kusk på elitehesten Noras Bean Foto: hesteguiden.com

Velkjørende Stefan Söderkvist har flere flotte vinnersjanser under tirsdagens V4-kjøring på Axevalla.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har en meget hektisk tirsdag foran oss der Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fem travkjøringer. Det hele innledes med V4 fra Axevalla før Klosterskogen og Skien overtar med lunsjtrav. Deretter har Nettavisen en av sine svenske traveksperter på plass i Bollnäs tirsdag ettermiddag og vi byr således på rykende ferske V5-tips derfra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Til kvelden er det Rolf Lerum som skal gi dere masse spennende info til V65-omgangen på Forus, mens Eskilstuna byr på en strålende V64-omgang i Sverige.

Først ut er altså Axevalla der rutinerte Stefan Söderkvist har tre betrodde hester innenfor V4-spillet. Men Mats Persson byr på sin V4-banker i V4-2 der Söderkvist kusker en mindre betrodd hest. Åby-trener Bo Falsig er ikke blant de mest kjente kuskene i Sverige, men ligger på et seiersantall på ca 30 hvert år. I V4-2 trener og kusker han den femårige Thai Tanic-vallaken med det morsomme navnet Sputnik.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spiken
5 Sputnik (V4-2/DD-1) fick dra fram vinnaren Ragamuffin i senaste starten. Nu har den förre ett bättre utgångsläge och kan möjligen köras till ledningen. Lyckas inte det tror vi ändå att han har bra chans att få revansch på Ragamuffin.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
10 Fore Candy (V4-3/DD-2) har varit ute i tuffare sammanhang på sistone och senast var han med i ett lopp som Junior Troy vann före Riff Kronos. Före det var han trea i Dam-SM finalen bakom Saxo Holmsminde och Rebellion. Glöm inte bort honom den här gången.