Sola skinner i Stavanger

Herecomesthesun blir dagens frekke banker i jakten på nye tusenlapper i fra Forus. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Herecomesthesun blir dagens frekke banker i jakten på nye tusenlapper i fra Forus. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Sist tirsdag så ble det storeslem og treff på samtlige spilleforslag for Rolf Lerum på Forus. I kveld skinner sola igjen på Forus.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Årjäng:Norsk banker
Fotball-VM:Nettavisen analyserer
V64 Täby galopp:Supertirsdag med millionjackpot
Lunsj Drammen:Sjokkobjekt i V5-2
Oddstips:Hødd vinner lokaloppgjøret

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens Forusekspert Rolf Lerum.

Med pinsen vel overstått og et strålende Oslo Grand Prix likeså, ønsker Nettavisen Sportspill vel møtt til en ny glitrende trav- og galoppuke.

Allerede tirsdag er det full fyr, og vi starter opp med en flott V4-omgang fra Årjäng der en rekke norske hester er på farten. Deretter tar Rolf Lerum seg av en utfordrende V5-lunsj fra Drammen.

Til kvelden er det forhåpentligvis fest både på Täby og på Forus. På Täby melder Nettavisens galoppeksperter at en av sesongens største løpsdager med galopp i Skandinavia står for tur og i og med at det også er hele SEK 1 152 832 ekstra i sekserpotten i kveld, blir det ikke mindre interessant. På Forus skal Rolf Lerum forhåpentligvis følge opp sist tirsdags helt makeløse treff der samtlige spilleforslag ga gevinst.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Sist tirsdag sa det pang i alle spilleformer for Rolf Lerums Forustips. Se på dette:

Hans minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 144) inneholdt en sekser og elleve femmere og totalt tilbake kr 2 455. Samtlige V65-spill og samtlige V65-andelslag på Eksperten fikk naturligvis seks rette.

I V5-spillet bankerspilte han 3. valget 6 Erga Rauen i V5-5 på det aller minste V5-forslaget ( innl.pris kr 90) og fikk selvsagt fem rette. Fem rette utbetalte meget pene 2 575 kroner. I DD-spillet klemte Rolf til med banker på 3.valget 3 Horgen Vinna i DD-1 på det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200 og to kombinasjoner). DD-odds praktfulle 34,37 og altså 3 437 kroner tilbake dersom du leverte det minste DD-forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Forus :

V65 : kl. 18.30

V5 : kl. 19.41

DD : kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vi skal til lukene med følgende objekter…

V65.1 : 3 Komnes Judo – Har et VELDIG fint løp foran seg her, og den kan helt klart skrelle på en god dag. Er faktisk 20m billigere ute nå kontra hester som Kleppe Slauren, Argr G., og Solør Stegg fra tidligere oppgjør. Komnes Judo har gjort to klart positive løp på slutten, og nå sist så viser den faktisk 23,5 s 1000m selv om den kun blir «belønnet» med en smultring i raden. Vi ser slett ikke bort ifra at den kan komme seg tidlig foran nå, og fra den posisjonen så blir den alt annet enn enkel å ta ned på en rask bane. OBS!

V65.2 : 1 Herecomesthesun – Har et skreddersydd løp foran seg denne tirsdagen, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Har ikke kommet ordentlig i gang med sesongen enda, men dermed er det ikke sagt at den har gjort dårlige løp på slutten. Den fullførte klart godkjent etter et tøft opplegg nest sist, mens den nå sist går 10,9 s 500m i kulissene uten at det hjalp noe. Er kjapp ut på volte, og sjansene for tet burde være store. Får da fort dempe litt opp mot første 1000m, og vips så er dette løpet kjørt!? SPILLES!

V65.3 : 9 Granturismo – Denne banket vi sist på Bjerke, og selv om det ikke ble seier så gjør den ett av sine beste løp etter at den kom inn på stallen til Hamre. Her kommer den ut i svært billige omgivelser, og er det bare noe skalle i denne hesten så burde den ta seg av denne gjengen som ikke holder noe mer enn poengjakt standard.

8 Yankee Jet – Skulle den store favoritten rote det til for seg så kan Yankee Jet detonere en skikkelig bombe. Var nemlig enormt bra etter pause nå sist, og da reparerer den en galopp på et fantastisk sett. Viser faktisk 14,8/1900m etter feiltrinnet. Må med om favoritten garderes!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65.4 : 3 Fjellrypa – Har et svært gunstig løp foran seg nå, og i en feilfri utgave så er den garantert med og gjør opp om seieren. Nå sist så feilet den seg vekk, men den siste galoppen var ikke hesten sin feil, da ble den nemlig grovt sjenert. Nest sist så er den ute mot gode hester, og bedre ble det ikke da den feilet ca 1100m fra mål. Kommer fint tilbake i kulissene, og går 27,2 den siste runden. Er desidert best skoløs, og kan man gå på «racerbalanse» denne tirsdagen så er draget vårt garantert med og gjør opp om seieren.

V65.5 : 5 Lady Vegas – Favorittene i løpet har her trukket de dårligste sporene, og på såpass raske baner som vi nå har så er det verdt å prøve å spekulere litt imot dem. Lady Vegas var ikke på topp sist, men før det så har den prestert ordentlig bra. Er kjapp i uttaket, og fra tidlig tet her så kommer den til å lede dette lenge. Prøves i fra ypperlige betingelser, og denne er verdt en klar oppmerksomhet nå.

V65.6 : 6 Osceola – Dette er feltes beste hest, og den skal settes først. Den fullførte solid nå sist, men ble da tatt ned helt oppunder mål. Nest sist så taper den kun for Ready Eddie, og viser 13,3 s 1000m. Tredje sist så er den klin overlegen, og viser da lynraske 12,6 s 1000m. Fjerde sist så taper den kun for kapable Lionel, og også da viste den 12,6 s 1000m. Tåler å bli brukt underveis, og havner den ikke helt på vingel så må dette dreie seg om en flott mulighet!