*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Sola skinner på Dalen

Foto: Hesteguiden.com

Dag-Sveinung Dalen er en av landets mest lovende ungdommer. I kveld håper vi solen skinner på Dalen under V65-løpene på Biri.

Selv om det ikke ble klaff på torsdagens tips, holder Nettavisens travredaksjon flott form om dagen. Under tirsdagens lunsjtrav på Forus satte Nettavisens nye glimrende travmedarbeider Frode Gjesdal V5'en på Forus på sitt største spilleforslag her på Nettavisen. Utbetalingen ble meget pene 13 006 kroner. Tre av våre svært trofaste lesere hadde levert det forslaget. I tillegg ble det fullklaff for tre av hans andelslag på Eksperten og samlet ble det da herlige 79 036 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Sist lørdag hadde Leirvåg strålende tips til V75-løpene på Bergen travpark og hentet inn nesten 500 000 kroner i gevinster. Søndag hadde galoppgutta Birger Christensen og Morten Olsen ny V4-fest på Täby og hentet hjem nesten 170 000 kroner på Täby.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten (se også nederst i artikkelen).

Onsdag var den godeste Leirvåg på farten igjen på Bjerke under V65-kjøringen der og fanget seks rette på fem andelslag på Eksperten (andelspriser 100, 200, 300 og 500) og fikk tilbake ca 38 000 kroner på hvert av dem. Det skulle bety at Nettavisen/Sportspill har hentet hjem over 900 000 kroner i gevinster siden lørdag og det uten at det har vært fullklaff i Sverige, men Patrik har til de grader bidratt til suksessene de to siste månedene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Storfavoritten strøket
Biri byr på en strålende V65-omgang fredag kveld og ettersom storfavoritten 1 Hilton Molander er blitt strøket i V65-4, er forutsetningene enda mer interessante. Vi setter vår lit til unge og meget fremadstromende Dag-Sveinung Dalen. 23-åringen gjorde sin klart beste sesong i fjor og sanket hele 63 seire. En del av disse seirene ble tatt i Harstad, der Dalen er en svært ettertraktet kusk. Men det ingen tvil om at Dalen er en av Norges mest lovende ungdommer og Dalen er spesielt flink til å holde hodet kaldt og ikke brenne kruttet for tidlig.

Overlegen på kapasitet
I V65-3/V5-1 er vi ikke i tvil om at Dag-Sveinung Dalen sitter opp bak den beste hesten i form av 4 Phillip Shine J.C.. Den Pål Sem-trente fireåringen satt bom fast som meget pigg i sitt siste løp på Bjerke og møter svært overkommelig motstand i V65-3. Boardwalk Hall-sønnen har nok ikke fordel av voltestart, men siden 5 Freedom D'Estino er strøket, blir det litt bedre plass når Dalen snur opp. Hesten er også blitt litt mer rutinert nå og trener Pål Sem (som vi pratet med i formiddagstimene fredag) har svært god seierstro. Vi tror på feilfri start og bankerspiller i både V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.