Solberg er ikke Out Of Nowhere

Foto: hesteguiden.com

Tom Erik Solberg har hatt en strålende start på 2012 og sitter bak vår V65-banker på Bjerke onsdag.

Sportspills meny onsdag:
Oddstips: Nytt bortetap for Fiorentina

Tippetips: Vi garderer United og Barcelona

Det er en meget spennende V65-omgang fra landets hovedbane Bjerke denne onsdagen. Og det er veldig fin kvalitet på løpene Vi trår til med banker allerede i V65-1, der sportrekningen trolig har avgjør løpet på forhånd. Tom Erik Solberg og Out Of Nowhere sitter trolig tidlig i tet og da skal saken være klar.

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

5 Out Of Nowhere kom ut litt ringrustet etter en fin treningsperiode, men Great Challenger sønnen vant kontrollert og skal ha gått mye frem med det løpet i kroppen. Samme hvordan vi leser dette løpet så sitter Solberg i tet før første 500m og fra den posisjonen har jeg vondt for å se at noen slår han. Han møter en god traver i form av 12 No Big Deal som virkelig har klatret i klassene, men han har tjent mye penger på kort tid og sporet er jo det dårligste han kunne få. Blir overrasket hvis Hamre traveren tar ned vår banker for dagen. Vi stoler på Gottling/Solberg traveren at han leder dette løpet rundt om - Banker.
Vår rangering V65-1: A:5 B: 12-9 C: 6-10-7-4-2-1-3-11

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

V65-2 - Kaldblodshester. 4-5-årige. 2140 meter voltestart.
4 Tyri Gubben er en fryktelig fin traver som foreløpig ikke har tapt til nå sin karriere. Sist avsluttet han siste runden i 26-fart, så Flåten-traveren skal ha en fin vinner sjanse. Nå står han litt sjanseartet til i førstespor på tillegg og vi føler oss ikke helt sikre på at Flåten løser denne biten uten at det kan bli problemer. Det skjer ofte at Flåten havner oppi situasjoner som toppkuskene ikke havner oppi og når han fikk et litt kinkig startspor og hesten ennå er litt urutinert så velger vi å gardere, selv om han normalt vinner dette løpet uten galopp.

2 Norheim Jærv har fått løp i kroppen etter pause og skal normalt ha gått frem med det. Står meget interessant til på strek med kun to hester og kommer Solberg seg foran (noe han normalt gjør), så kommer han til å holde et jevnt tempo og skulle han kunne gå en tid på underkant 29/2100m så kan favoritten få det vanskelig. 1 Tangen Jerkeld er en annen traver som hadde godt av løp i kroppen etter lang pause og dette er en hest med fin kapasitet. Kan vinne med klaff.

6 Hongslo Gutten tar den lange turen fra Trondheim sammen med Frank Westberg og det er neppe uten ambisjoner. Nå møter hesten virkelig kamerater, men han kan en del selv og skal krysses på gardering.
Vår rangering V65-2: A: 4 B: 2-1-6 C: 5-10-9-7 D: 8

V65-3 - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
3 Næskvikk har endelig fått et fint spor og motstandsmessig møter han helt riktige konkurrenter. Er bra fra start og ikke utenkelig at Geir V Gundersen er lysten på å kjøre i tet hvis han skulle komme foran. Interessant som favoritt i et meget åpent løp. 7 Frøyu Tuva har sitt eget temperament i mot seg. Har hun en god dag kan hun lede fra start til mål. Nå er vi veldig usikre på formen og hun står med to disk på rad så en ny disk betyr nytt prøveløp.

8 Sør Bruden er sterk som få, men hun er ikke enkel og få feilfritt rundt. Hun har galoppert i sine tre siste starter, men har bekreftet virkelig fin form med solide avslutninger, så skulle hun gå feilfritt kjemper hun om seieren. 10 Vinning Alfa er sterk som alle hestene til Jan Martin Bjerring er så kommer hun riktig inn i løpet fra bakspor avslutter hun alltid fort. Må krysses.

12 Sordo er kanskje hesten i feltet med størst kapasitet, men at unge Truls S Glittum skal sveive denne litt vanskelige Åsajerven sønnen inn fra dette sporet er som å tro at det er julaften denne onsdagen. Krysses på gardering grunnet sin fine kapasitet. 2 Møy Linsi kommer ut etter pause og diverse behandling og fungerer hun slik hun skal så er hun god nok for seier.
Vår rangering V65-3: A: 3 B: 7-8-10-12-2 C: 4-6-5-9-1 D: 11

Klikk her for å se våre V65-tips til Bjerke

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart
6 Chocopologie har utviklet seg meget fint den siste tiden. Tidligere var han litt feig siste 100m, men i sine siste løp har han virkelig overbevist mye og han møter helt riktig selskap. Tjue meter tillegg er dog alltid litt sjanseartet.

1 Picazzo er egentlig en fin traver som står meget interessant til helt alene på strek. Som nesten alle andre stallhestene til Tom Horpestad så er han usikker, men sist var det klar bedring å spore . Her kommer han hvertfall til å lede veldig lenge og hesten er god nok for seier hvis han bare kjører jevnt unna. 7 Dino Dean var meget positiv etter lang pause sist og skal bare være enda bedre til dette løpet. Klaffer det med ryggreise så speeder han fort siste 300-400m.

8 Only Magic takler normalt voltestart og sporet er helt perfekt. Formen er i følge Anders Pedersen på topp så han kommer med klare seiersambisjoner. Garderingshester bak disse er 10 O.M.X Twenty (sterk som få, men står vanskelig til) og 9 Donatello som er tilbake etter lang pause og har litt kapasitet.
Vår rangering V65-4/V5-1: A: 6 B: 1-7-8 C: 10-9-3-13 D:11-2-12-4

V65-5/V5-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
3 Moe Svarten ble strøket sist grunnet en sårkode, men skal etter rapportene trene meget fint. Han vant meget enkelt første gang ut for Jan Martin Bjerring og det blir en ny seier her dersom han går feilfritt. Vi stoler dog ikke helt på lillebroren til Moe Odin og på en oppjaget sprint fra øker galopprisikoen.

11 Trygfaks har fordel av bakspor, men neppe fordel av sprintdistanse. Er uansett i form, og bør krysses tidlig. 9 Slutt hadde ønsket seg første rekke da han er kjapp bak bilen. Er nå sikret et fint ryggløp og da kan han bruke speeden sin tilslutt.

8 Øylill er kjapp bak bilen og når hun er strøket inn et spor er det ikke utenkelig at H C Holm klinker til på startsiden i håp om en fin posisjon. Kan vinne med klaff i et løp som er fryktelig åpent om ikke Moe Svarten går feilfritt. En eller mange.
Vår rangering V65-5/V5-2: A: 3 B: 11-9-8 C: 12-7-1-4-5-6-10

Klikk her for å se våre Dagens dobbel-tips til Bjerke

V65-6/V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
11 Pas På Jokum har vært strålende i sine siste starter og skal denne gangen opp til eksamen for han møter mange gode konkurrenter. Slik vi leser dette løpet så lukter det tempo fra start til mål og da blir Midtfjeld traveren, og det er naturligvis en fordel for Midtfjeld-traveren som er tung til slutt. Favoritt.

8 Sexy Dirty Money gjør ikke noe annet enn å vinne, men denne gangen må han gjøre sitt beste løp i karrieren om han skal vinne på en kjapp sprint fra et dårlig spor. Nå er det jo en stor fordel at 2 Flawless Victory er strøket og han kommer inn et spor, men tror neppe konkurrentene på innsiden står i bøylene for å slippe. Det lukter en tung tur for Hamre traveren. 5 C.C Crystal Jet har vært forbedret i regi Mikkelborg og han står helt perfekt til bak bilen. Han er såpass kjapp bak bilen at han bør få en fin posisjon og får han bruke speeden siste 300m så er han med og kjemper om seieren.

10 Appleton tar turen fra Westergaard sin stall med oppasser Jeppe Rask i sulkyen og de tar neppe turen uten ambisjoner. Det lukter tempo og da skal han helt klart regnes. 4 Spirit Scot fortjener virkelig en seier, og har hatt mye utur. Løser det seg for kusken så har hvertfall hesten vinnerform. Et meget spennende løp som holder høy kvalitet.
Vår rangering V65-6/V5-3: A: 11-8 B: 5-10-4 C: 7-3-6-9 D:1-12

V5-4 - Varmblodshester. 3-årige. 2100 meter voltestart.
1 Super Julio skal etter rapportene være en fryktelig fin traver og han har en del å slekte på med Superina Land som mamma og Juliano Star som pappa. Erik Killingmo mener hesten sin skal kunne i underkant 18/2100m og da kjemper han om seieren. Står jo litt sjanseartet til i innersporet bak startbilen så det gjelder for de som kan å få med seg startvognprøven før man går til lukene. Tror det er snakk om en vinner hvis han beholder tet.

6 Thai Investment er en fin traver som muligens hadde vunnet uten galoppen sist. Er nok forbedret med løp i kroppen og går Horpestad-traveren feilfritt kjemper han i toppen. 10 Amir B. gjorde en sterk innsats på Drammen i debutløpet og dette var en flott traver som helt klart må krysses. 5 Lython Pine Chip er en hest Noralf Brækken mener skal kunne få en fin tre års-sesong og prøveløpet han gjorde ble gjort på en fryktelig tung bane. Som alltid er hestene til Brækken meget godt forberedt når de først kommer til start, er mer kusken i mot enn hestene.

4 Golden Feline er en lillesøster til Golden Brown som avsluttet meget fint i løpet Thai Investment var med i sist og hun skal bare ha blitt bedre med løp i kroppen. Kan vinne med klaff. 2 Jambalaya O. skal etter rapportene være jevngod med Osceola som vant løpet på Jarlsberg 24 Februar der en del av hestene i dette løpet var ute i. Fryktelig fin stamme på denne Andover Hall-datteren som helt klart må regnes i toppen i et løp som er vanskelig å vurdere når man ikke har sett varming eller startvogn prøver.
Vår rangering V5-4: A: 1 B: 6-10-5-4-2 C: 7-8-9-11-3-12

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
1 Pols Plåster har vært som forvandlet i regi Erik Killingmo og får denne gangen Dag S Dalen i sulkyen i et rekruttløp. Coktail Jet sønnen er lynhurtig bak startbilen og Dalen får beskjed om å kjøre det går fra start i håp om å holde teten. Slik vi lester startsiden så ser vi ingen som skal kunne overfly Pols Plåster og da er vi rimelig trygge på han leder dette løpet helt hjem og klinker dermed til med banker i V5 spillet.
Vår rangering V5-5: A: 1 B: 2-6 C: 10-8-9-11-4-5-3-7